Forum » Programska oprema » XP/Linux !particije!
XP/Linux !particije!
Za|Bon ::
Imam problem : Kot veste deluje v XPjih samo Partition Magic Pro 7.0 za delanje particij. Tega sem zloadal z neta in tudi vse potrebne registre za delovanje :> . Pojavi se problem , ko hocem narediti particije za RH 7.2 , v PMP 7.0 naredim ext2 in swap particijo in potem rebootam racunalnik / kar je potrebno, da se particija ustvari . Ko se pojavi znacilen moder oken v XPjih na zacetku , naj bi PMP delal particije. A temu ni tako , javi napako .
ERROR 2003 while executing BATCH file
ERROR 2003: File size does not match FAT allocation for file
Temu sledi , da jaz ne morem narediti LINUX particij. Probal sem ze z Disk Druidom v RH instalaciji in pa FIPS.exe(kateri javi unknown file system) . Za XPje imam pa FAT32 in ne NTFS. Zelo bi bil hvalezen , ce bi mi kdo znal pomagati .
ERROR 2003 while executing BATCH file
ERROR 2003: File size does not match FAT allocation for file
Temu sledi , da jaz ne morem narediti LINUX particij. Probal sem ze z Disk Druidom v RH instalaciji in pa FIPS.exe(kateri javi unknown file system) . Za XPje imam pa FAT32 in ne NTFS. Zelo bi bil hvalezen , ce bi mi kdo znal pomagati .
Lp, Za|Bon
Gh0st ::
Najprej instaliras WinXP na en primary particijo, ki recimo zavzema okol 50% diska in potem ko je windows instaliran gres instalirat Linux in z linuxovim fdiskom nardis tok particij kukr je potrebno...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP vpr. glede izdelave particij!Oddelek: Operacijski sistemi | 2082 (1855) | frajer1 |
» | FAT32 pretvorba v NTFS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2386 (2112) | astras |
» | Zasel sem v probleme s particijami!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1817 (1514) | AngelOfDeath |
» | linux, WIN XP ali 2000, WIN98Oddelek: Operacijski sistemi | 1305 (1077) | Gh0st |
» | ParticijeOddelek: Pomoč in nasveti | 927 (761) | jeti |