Forum » Programska oprema » Winxp - njihov web serverjem !
Winxp - njihov web serverjem !
bk2 ::
Pozdravljeni,
imam tezavo in sicer taksno: ce ONEMOGOCIM anonimno prijavo za web server ki je vkljucen v Windows XP, potem me brskalnik ob vstopu na stran vprasa za up. ime in geslo. Poskusil sem vnesti uporabnika in geslo, ki ga uporabljam za prijavo v Windows XP (to recimo deluje ce izklopim anonimno prijavo pri FTP serverju, ki je tudi del Windows Xp) a prijava zal ne uspe!
Prosim za odgovor.
imam tezavo in sicer taksno: ce ONEMOGOCIM anonimno prijavo za web server ki je vkljucen v Windows XP, potem me brskalnik ob vstopu na stran vprasa za up. ime in geslo. Poskusil sem vnesti uporabnika in geslo, ki ga uporabljam za prijavo v Windows XP (to recimo deluje ce izklopim anonimno prijavo pri FTP serverju, ki je tudi del Windows Xp) a prijava zal ne uspe!
Prosim za odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | samooskrben off-grid tiny houseOddelek: Loža | 5012 (3893) | Redorange |
» | eUprava - Anonimna prijavaOddelek: Problemi človeštva | 3367 (2716) | Sopomenka |
» | Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin - prijava mucenja zivaliOddelek: Loža | 1018 (768) | PrihajaNodi |
» | SOSED d.o.o. v policijski preiskavi. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22777 (18238) | ThinkPad |
» | računalnik zahteva geslo, ki ga nisem določilOddelek: Omrežja in internet | 2790 (2350) | vbohinc |