Forum » Igre » kako konfigurirati cod2 server da bo v all seing eye prikazan pod slovenia
kako konfigurirati cod2 server da bo v all seing eye prikazan pod slovenia
benkec ::
mogoce zna kdo kako konfigurirati cod2 server da bo v all seing eye prikazan pod slovenia ne pa pod celotno evropo kakor mi ga prikazuje zdaj?
lahko si ogledate server na naslovu 193.77.36.100 . mam tudi en zanimiv patch gor .aja pa še to:nekateri pravijo da jim napiše bad key al nekaj takega nekateri pa se lahko connectajo,čeprav sem crackal server z nekim cod2 multiplayer patchem ki bi naj bil namenjen zato da reši ta problem z kodo.mogoče zna kdo zakaj prihaja do tega?
lahko si ogledate server na naslovu 193.77.36.100 . mam tudi en zanimiv patch gor .aja pa še to:nekateri pravijo da jim napiše bad key al nekaj takega nekateri pa se lahko connectajo,čeprav sem crackal server z nekim cod2 multiplayer patchem ki bi naj bil namenjen zato da reši ta problem z kodo.mogoče zna kdo zakaj prihaja do tega?
in bog je ustvaril 3d1
benkec ::
ja saj mam staticni ip...193.77.36.100--to je staticni ip.pa itak mam kablsko tak da nebi smelo bit problema..tak kot vsem ostalim bi moglo se meni dodelit slo zastavo samo ne vem zakaj dodeli zastavo od eu.
in bog je ustvaril 3d1
Good Guy ::
baje moreš nekam v en cfg al kva pa vem kva napsiat eno novo vrstico countr "slovenia" al neki tazga je že blo kle gor
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
mx440 ::
če maš pa že statični ip pa ni pod slo zazavo potem pa nebo nikol pod slo, edino če ti zamenjajo ip. v configu se ne da narediti da je pod slo zastavo.
lol?
DiaMonD ::
Ce imas, piratsko verzijo COD2 in tudi ce je scrackana ti ne bo serverja pokazalo v all seeing eyeu, vsem ki napise bad key kode pa to napise ker nimajo originala.
Shine on...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti svoj server v Call of Duty 2 ?Oddelek: Igre | 8822 (2482) | deadzone |
» | Server za call of duty2Oddelek: Igre | 3352 (1137) | sonnce |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17879 (7074) | steev |
» | cod ne kaze serverjaOddelek: Igre | 1193 (906) | pviran3 |
⊘ | cod 2-onlineOddelek: Igre | 947 (909) | Mavrik |