Forum » Omrežja in internet » Medinet pred prodajo..
Medinet pred prodajo..
|bLaD3| ::
Medinet, mariborski alternativni ponudnik komunikacij na področju interneta in telefonije, je podpisal pogodbo o nameri za prodajo. Kot smo izvedeli neuradno, prevzemnik pregleduje poslovanje Medineta, ki trži blagovno znamko Amis.net. Podrobnosti o prodaji bodo znane v dveh mesecih. Direktor Medineta Aleš Železnik je povedal: "Pogodbo smo podpisali, več o tem, kdo je prevzemnik, zakaj prodaja in za koliko, bo znano čez dober mesec, dva. Medinet je bil vedno naprodaj, tega ne zanikam."
**
Kdo bo kupec? :D
**
Kdo bo kupec? :D
PaJo ::
Kdo bo kupec je dobro prasanje, ni pa po mojem nobene vecje bojazni za uporabnike, zadeva bo delal isto naprej, ce ne celo se boljse
Samo res je zanimivo, kdo ma pri nas tolko kesa da bo zadevo kupil? Torej verejtno bo kaksen kupec od zunaj, sem skoraj preprican
Samo res je zanimivo, kdo ma pri nas tolko kesa da bo zadevo kupil? Torej verejtno bo kaksen kupec od zunaj, sem skoraj preprican
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Cinderela ::
Lastnik telemacha je kupec. Slovenijo hoce spravit pod svoj privatni monopol
To o prodaji je sicer ze znano vsej pol leta.
To o prodaji je sicer ze znano vsej pol leta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cinderela ()
PaJo ::
Torej je UPC potencialni kupec? No ja bomo videli kaj bo iz tega, itak sta Telemach in AMIS ze sedaj kar pogosto sodelovala.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
jRk0 ::
heh, adsl je glavni tir ane :) drugo je alternativno, hihi.
Blade. TIHBOT
Blade. TIHBOT
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom Austria bo kupil Amis (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 48052 (39320) | Cervantes |
» | AMIS internetOddelek: Omrežja in internet | 5179 (3525) | Cinderela |
» | Amis (Medinet) & LJ-KabelOddelek: Omrežja in internet | 1829 (1701) | SasoS |
» | Busted! (Anti Piracy Organization Cought Me) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15066 (9289) | Gandalfar |
» | Kdo stoji za mail386.com? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 15366 (15366) | Reycis |