Forum » Zvok in slika » Program za izelavo fimov
Program za izelavo fimov
kitesurfer ::
Lep pozdrav!
Mene zanima, ce mi lahko priporocate kaksen program za izdelavo domacih filmov!
Imam posnetga materjala za priblizno 3 ure, in sedaj bi rad s tem programom izdelal
Lep filmcek in zraven dodal glasbo.
Hvala za nasvete!
Mene zanima, ce mi lahko priporocate kaksen program za izdelavo domacih filmov!
Imam posnetga materjala za priblizno 3 ure, in sedaj bi rad s tem programom izdelal
Lep filmcek in zraven dodal glasbo.
Hvala za nasvete!
- premaknil iz Programska oprema: OmegaBlue ()
#000000 ::
Men se zdi, da je ta program samo za Linux, 'nisem pa 100%' drugače pa pejt google.com in poišči Video Editor, dobil boš kr nekaj linkov.
Odvisno pa je tudi ali bi rad kako free varijanto recimo, Avid Free, ali celo tole Zwei-Stein men je sicer mim tale in bi vzel Avid free, ampak odločitev je tvoja. Če pa si pripravljen plačat za software potem pa je izbire ogromno, edina resna ovira je lahko samo cena. LP
Odvisno pa je tudi ali bi rad kako free varijanto recimo, Avid Free, ali celo tole Zwei-Stein men je sicer mim tale in bi vzel Avid free, ampak odločitev je tvoja. Če pa si pripravljen plačat za software potem pa je izbire ogromno, edina resna ovira je lahko samo cena. LP
kitesurfer ::
Rad bi,da program ni prevec zapleten oziroma da je lahek za uporabo!
lahko pa je tudi placljiv!
lahko pa je tudi placljiv!
#000000 ::
Ja pol je najboljš da jih čimveč probaš, snameš si demo in imaš 30 dni fore, da pač mal naštudiraš kako in kaj, najbolš pa da si najdeš tak program ki ima veliko podpore, v smislu tutorialov, zdej za ker software jih je največ ne vem, niti ti ne vem svetovat kaj točno vzami. Uglavnem probaj jih čim več, za malo predstave kako zgleda delo v 'približno večini' pa si poglej video tutoriale na tej povezavi
pa še tukaj
in še tole
LP
pa še tukaj
in še tole
LP
robbe ::
Za amatersko uporabo ti priporočam Pinnaclov Studio. Zdi se mi da je za začetek dovolj dober, pa še drag ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20175 (7721) | dire |
» | rezanje videa mpgOddelek: Zvok in slika | 3539 (3071) | jan01 |
» | video editOddelek: Zvok in slika | 1191 (1119) | Loaded |
» | Program za montažo filmov...Oddelek: Zvok in slika | 7908 (7542) | martinsm3 |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2493 (1880) | marS |