Forum » Strojna oprema » Izklop napajalnika?
Izklop napajalnika?
ddeben ::
A je enako če na napajalniku zadaj preklopim stikalo na 0 (da se ugasne) ali ce kr kabel vn potegnem? Zakaj to sprasujem? V navodilih za novo graficno (7800gt) pise, da moram vsakic ko racunalnik ugasnem, nehat dovajat strom k graficni...A je to res? Mislim, kaj je v nasprotnem primeru?
Ps - vzdrzite se neprimernih komentarjev...
Ps - vzdrzite se neprimernih komentarjev...
- spremenil: ddeben ()
stromar ::
To o izklapljanju napajalca zaradi grafične je ena večjih bedarij, kar sem jih slišal. Ko računalnik ugasneš ni na izhodih nobene napetosti razen stand-by 5V, ki je samo za plato in nima nobene diektne povezave na grafično. Kje si to slišal? V kakšnem slovenskem prevodu navodil?
Sicer pa je enako, če izključiš kabel, ali izklopiš stikalo na zadnji strani
Lp
Sicer pa je enako, če izključiš kabel, ali izklopiš stikalo na zadnji strani
Lp
NOTE:
1. The supplied power cable must be attached to ensure the card worksproperly.
2. Always connect or disconnect the supplied power cable when the system power is off.
Dobr, ce pravte de ni treba..pol ne bom...Hvala!
1. The supplied power cable must be attached to ensure the card worksproperly.
2. Always connect or disconnect the supplied power cable when the system power is off.
Dobr, ce pravte de ni treba..pol ne bom...Hvala!
Da ti prevedem:
1. Priložen napajalni kabel mora biti montiran da zagotovi pravilno delovanje kartice.
2. Pred montažo / demontažo kabla vedno izključi računalnik (Vedno vtakni ali iztakni priložen kabel, le ko je računalnik ugasnjen.)
Lp
1. Priložen napajalni kabel mora biti montiran da zagotovi pravilno delovanje kartice.
2. Pred montažo / demontažo kabla vedno izključi računalnik (Vedno vtakni ali iztakni priložen kabel, le ko je računalnik ugasnjen.)
Lp
Ni mi treba prevajat...dobro vem kaj pomeni Glih ta drugi stavek me moti...
Ok...mal narobe sem si ga razlagal.... Hvala stromar!
Ok...mal narobe sem si ga razlagal.... Hvala stromar!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ddeben ()
Glih ta drugi stavek me moti...
Kaj te moti? Mišljen je kabel za +12V, ki si ga dobil zraven kartice. Nevem zakaj so šli to pisat, saj vsak ki premore malo zdrave pameti, ne bo šel pri prižganem računalniku pulit ven kabla od napajanja za grafično kartico
Lp
Daedalus ::
Kaj te moti? Mišljen je kabel za +12V, ki si ga dobil zraven kartice. Nevem zakaj so šli to pisat, saj vsak ki premore malo zdrave pameti, ne bo šel pri prižganem računalniku pulit ven kabla od napajanja za grafično kartico
Mhm, boljš, da napišejo, verjemi Eni so res stupid users...bolj ko bi si lahko mislo.
Mhm, boljš, da napišejo, verjemi Eni so res stupid users...bolj ko bi si lahko mislo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pravilen priklop prenosnega diska = ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2667 (2243) | lovro535v2 |
» | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6405 (5286) | ST-777 |
» | V čem je tale kabel boljši od tistega za 3 evre? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 18748 (14984) | TESKAn |
» | WD MyBook mežikaOddelek: Strojna oprema | 957 (755) | Enterprise |
» | Ugasnjen racunalnik se skuriOddelek: Pomoč in nasveti | 2136 (1627) | Macketina |