Forum » Strojna oprema » disk Maxtor Fireball 3 problem
disk Maxtor Fireball 3 problem
klemenSLO ::
Živjo
Imam Maxtor Fireball 3 20 GB, ko sem zjutraj zagnal računalnik mi v BIOSu namesto pravega modela diska piše
Ares C64K. Mal sem poisakl po netu in ugotovu da se to temu disku zna zgoditi in da bios ne prepozna pravilno diska, zato ga pač ne morem uporabiti. Iskal sem nov F/W pa ga nisem uspel najti
Ima kdo mogoče kakšen nasvet ? (polege tega da naj si kupim nov disk )
že vnaprej hvala
Imam Maxtor Fireball 3 20 GB, ko sem zjutraj zagnal računalnik mi v BIOSu namesto pravega modela diska piše
Ares C64K. Mal sem poisakl po netu in ugotovu da se to temu disku zna zgoditi in da bios ne prepozna pravilno diska, zato ga pač ne morem uporabiti. Iskal sem nov F/W pa ga nisem uspel najti
Ima kdo mogoče kakšen nasvet ? (polege tega da naj si kupim nov disk )
že vnaprej hvala
DustWolf ::
Če ma še kdo ta problem. :)
To je zato ker ma disk okvarjen firmware, Ares C64K je ime ekipe ki je napisala programsko opremo za dotični disk, kadar se firmware ne uspe naložit iz diska ostane ta napis.
Firmware se sicer dobi na netu, ampak ga ne moreš spravit na disk brez posebne opreme.
To je zato ker ma disk okvarjen firmware, Ares C64K je ime ekipe ki je napisala programsko opremo za dotični disk, kadar se firmware ne uspe naložit iz diska ostane ta napis.
Firmware se sicer dobi na netu, ampak ga ne moreš spravit na disk brez posebne opreme.
http://www.juresah.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri novem sistemu (LGA2011)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1610 (1262) | madness777 |
» | Standard 802.11n potrjenOddelek: Novice / Diski | 4983 (3342) | saxnfeld |
» | Ugrabitelj uporabljal Commodore 64Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4421 (3162) | AndrejS |
» | Trdi disk -> uničen -> kako do podatkov???Oddelek: Strojna oprema | 2396 (1873) | everyone |
» | težave z emulatorjem (commodore 64)?Oddelek: Igre | 1506 (1355) | tt1024 |