Forum » Strojna oprema » Router prekinja povezavo?
Router prekinja povezavo?
krator ::
Kake 4 mesce nazaj sem si omislil brežični router (Linksys WRT54GC). Z začetka je stvar delala brez problema, potem pa je kak 2 mesca nazaj začelo povezavo prekinjat (povezavo do neta, sama lokalna mreža je skos delala). Do zdaj sem skos sumo Telemahovce pa njihovo kabelsko, dokler nisem prišel do naslednjega spoznanja: Ko prekine net, občasno pomaga če router izštekam iz elektrike in nazaj vštekam. POtem se net spet pojavi. Bi lahko router delo problemo? Naj še dodam da sem v istem času ko sem kupo router povečat povezavo iz 265Mbps na 1,5Gbps.
...
DrYuri ::
jst imam pa roter znamke netgar in mi prav tako občasno preneha delovati internet. to rešim tako da forwarderam tiste porte, ki so že natavljeni in potem stvar deluje.
lp
lp
VASkO ::
v katerem kraju pa imas omenjen internetni prikljucek? pri nas v Radgoni in MS namrec povezava veckrat dnevno prekine in se vzpostavi sama po kakih 60 sekundah. ponudnik pa je pravtako telemach-kabel.
~Speed ::
men je isto delal asus ruter, dokler nism firmware nadgradil.
zdej dela čist ok...
zdej dela čist ok...
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet ne dela - pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1452 (1223) | Azzi |
» | Katerega od teh 4 routerjev naj vzamem?Oddelek: Kaj kupiti | 3374 (2351) | malinavc |
» | ADSL povezava se prekinjaOddelek: Omrežja in internet | 1964 (1556) | Jackal |
» | sesuvanje mreže (router)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2892 (1877) | motorist |
» | problemi z LAN + router povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1924 (1793) | majk2000 |