» »

Baterija za kamero

Baterija za kamero

Dejcc ::

ZIvjo,

Mam kamero Hitachi, ki sicer ni nek višek tehnologije ampak je cisto ok zame ki jo uporabljam zelo redko. Pa k problemu: Ni-Cd baterija-1200mAh je kaput!(no to še ni problem) Problem je v tem da v nobeni trgovini ne najdem ustrezne baterije. Imam pa tudi možnost da vstavim 6 baterij tipa AA.

Prosim če poveste katera od teh dveh možnosti je boljša: ali naj se bolj potrudim pri iskanju akumulatorja kakršnega sem dobil poleg kamere ali baterije tipa AA? Pa še primerjava: Za digitalni fotoaparat imam nove AA baterije (Ni-Mh) in ena ima kapaciteto 2400mAh, 1 taka baterija stane malo manj kot 1000SIT. Aja, Zgoraj omenjena Ni-Cd baterija je v najboljših časih zdržala ~1 uro snemanja, kar je premalo.

No to bo treba do počitnc zrihtat, k misllmo jt na krvavc mal posnet muvi k se z bordi pobijamo na skaklncah, halfpajpu pa railih>:D Če je še kdo za tako zajebancijo nej pa pove pa gremo skup na krvavc mal posnet:D

Lp!

baron21 ::

Živijo! Če rabiš baterije AA, jih boš najcenejje dobil v trgovini Delko v BTC Lj. To je pod Emporium trgovino v kleti. Kupi take, kot si napisal 2400 mA, saj ti bodo zdržale najmanj še enkrat toliko kot original. Jaz imam Canon kamero, originalna bat je 800 mA, zdrži eno uro, kupil pa sem 6 X AA 2100 mA, povezal sem jih skupaj in snemam do cca.4 ure. le da imam kabel iz žepa v kamero. Srečno!
baron21

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Polnjenje baterije

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
114776 (3887) jest10
»

Ultimativne AA baterije?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
304103 (2616) VolkD