» »

iso file

iso file

multiscan ::

Ja spet ta iso file, kaj naj z njim8-O
Odpret ga ne znam , zapečt tut ne:( kriza vam povem
Bi se dalo kako pomagat??

Imam mapo....v mapi pa sledeče:
1. CDImage.ape (400.811KB APE File)
2. CDImage ( 3KB CUE File for Image)
3. Text document



Od teh treh zadev znam pogledat samo text dokument, pol se mi ustavi.
Inštaliranega imam Virtual DEAMON Manager V3.41, ko želim zmountat prej omenjen file mi pove:Unable to mount image.Cue sheet:line 4 non accesible

Kaj lahko storim....??!!

Ta isti file (in še enega)sem poizkusil zapečt kot podatke, kot sliko z nerotom, alcoholom120% ampak moj cd, niti dvd komponenta tega ni znala prebrat.
Naj bi pa šlo za muziko.

Kako naj se lotim iso fila da bo zadeva delovala?

Prosim za nasvet

Quikee ::

CDImage.ape je v Monkey's audio - lossless audio compressorju. Drugace nima to nic z ISO fileom. Snami programcek tukaj in dekompresiraj v wav. Pol pa uporabi EAC za pecenje (nalozis CUE file).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Quikee ()

dash_wallace ::

APE... TO NI ISO FILE!!!!!!!!! TO NI IMIĐ!!!! To je format muzike!Potegni si za winamp plug-in da ti bo predvajalo ape format.

LP

multiscan ::

Tnx, sem uspel spravit na cd, špila.:D

matrix2 ::

tudi sam sem bil v zagati glede končnice .ape* potem le prišel zadevi nekako do dna. Sam imam high-end player znamke NAD, ki med drugimi predvajatudi formate HDCD pa tudi XRCD format. Itak v osnovi smatram da so tile foramti en velik komercialni nateg pa še originalni CD-ji so nekaj dražji od kvazi navadnih formatov. Pa tudi ko lowdate tako opevane in file z neta ki bi naj bili v XRCD ali HDCD formatu to po mojih ugotovitvah niso, ampak le datoteke pretvorjene iz MP3 v WAV format. Saj če so komadi v tem formatu meni na player-ju indikator obarva z rdečo, do sedaj pa vsa glasba, ki bi naj bila kvazi v takem formatu ni zaznal indikator na player-ju:D

Zatorej, hmmm treba se je malo zamislit koliko je vredno uničit prazen audiofilski medijki pa niso ravno poceni:D

Pa še eno skromno vprašanje z katerim programom je možno ugotovit ali so bili fili že kdaj pretvorjeni v MP3 format??

Highlag ::

HDCD formata se mislim ne da poripat, ker ga računalniški pekai ne poznajo. Ker pa je takšen CD kompatibilen z klasičnimi CD -playerji le ti lepo poripajo klasičen CD zapis muzike. Tak, da HDCD ne moreš snet z neta. Tudi če bi ga nebi imel s čim zapeči.

Konvertirano muziko razen po kvaliteti in z primerjavo z originalom težko ugotoviš. Wav mislim, da nima kakšnih posebnih headrjev, kjer bi lahko zapisal kakšne takšne informacije? (s kom je bil procesiran in podobno)
Never trust a computer you can't throw out a window

matrix2 ::

highlag cenim to da rečeš ˝mislim da ...˝, ker nekateri mislijo in si trdijo da vedo, v bistvo pa ne vedno:D Skratka formate kot so HDCD in tudi XRCD se da še kako lepo ripat in to z vrhunskim driperom EAC, poskusi in javi:D Zatorej če bi bili fileti na netu resnično v formatih HDCD ali XRCD bi to moj player zaznal, ker pa niso je to pač dejstvo:(

basinc ::

Mene pa zanima kako naj naredim iso fail, ki bi presegal velikost 3 GB oz., s katerim programom bi lahko naredil iso fail do 8 GB.
Sam uporabljam program win ISO, vendar mi program noče odpret faila ki je zapisan v iso formatu in presega 3 GB oz., s tem programom tudi nemorem narediti iso faila večjega od 3 GB.:'(

Hvala za odgovore :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

*.ape in *.cue

Oddelek: Programska oprema
81161 (1006) Mr.B
»

.ape/apl

Oddelek: Pomoč in nasveti
6999 (918) matrix2
»

Kater music/pekac program podpira koncnico APE?

Oddelek: Programska oprema
121457 (1336) Racunalnik
»

ape file

Oddelek: Pomoč in nasveti
111778 (1666) Cuoresportivo
»

Bin file

Oddelek: Programska oprema
81684 (1566) kljukec

Več podobnih tem