Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP se ne zažene
Windows XP se ne zažene
mietke ::
Računalnik sem izklopil na trdo,z gumbom za izklop.Ko pa sem ga hotel ponovno prižgati,pa se mi začne nalagat xp,potem pa se mi postavi zaslon kjer imam možnosti za varni način itd. vendar karkoli poizkušam,vedno me vrže nazaj na ta screen.Prosim za pomoč.
Hvala že v naprej.
Hvala že v naprej.
LP mietke
hansolo ::
disk ti je sou lahka kr novga kupis, men je isto delal, sam da mi ga je skos in skos resetiral, sm probu formatirat pa ni slo tak da sm mogu pol dat novga notr, to se pa zgodi ( v mojem primeru) ko kabl ven kr iz stroma potegnes!
pa ziher mas maxtor disk
pa ziher mas maxtor disk
<3 Tokio Hotel, baH
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hansolo ()
perci ::
hasnolo: eh, ne bluzi, sploh ni nujno, da je karkoli šlo
mietke: Verjetno pride do bsoda in se ti kista resetira, ker imas nastiman avtomatski restart ob bsod-ih. Sklepam, da si zjebal particijo in ne bo slo drugac, kot da jih na novo postavis, sformatiras vse skupi in na novo instaliras.
Lahko pa se mal pocakas, ce bo prisel kdo z boljsim predlogom.
mietke: Verjetno pride do bsoda in se ti kista resetira, ker imas nastiman avtomatski restart ob bsod-ih. Sklepam, da si zjebal particijo in ne bo slo drugac, kot da jih na novo postavis, sformatiras vse skupi in na novo instaliras.
Lahko pa se mal pocakas, ce bo prisel kdo z boljsim predlogom.
ReBi ::
super, moja mati veselo iz štroma vn meče, ker ne zan oz se ji ne da ugasnt. vsaj vem kaj me čaka.
Airskull ::
poizkusi še TOLE
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugašanje prenosnika...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2093 (1841) | Xserces |
» | Asus P5Q Pro ICH10ROddelek: Strojna oprema | 1209 (938) | axee |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3429 (2485) | marky007 |
» | GA-K8NS + memory led ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1393 (1208) | zazo-x |
» | nf7-s biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (1333) | MrGTO |