Forum » Zvok in slika » več mikrofonov v zvočno
več mikrofonov v zvočno
upirna ::
Sem totalen amater na tem področju.
Zanima me, kako bi v računalnik pripeljal več mikrofonov(od 5-10), ker ima zvočna ponavadi samo 1 kanal za mikrofon. A se nabavijo kakšne posebne zvočne ali pa se to kako drugače reši?
Zanima me, kako bi v računalnik pripeljal več mikrofonov(od 5-10), ker ima zvočna ponavadi samo 1 kanal za mikrofon. A se nabavijo kakšne posebne zvočne ali pa se to kako drugače reši?
[to sporočilo bo spremenil upirna, kadar bo to njemu pasalo]
No, po malo širšem deskanjem po netu sem ugotovil da lahko kupiš studijsko kartico in rešiš problem.
BluPhenix ::
Zdej je odvisno kaj rabiš. Velikokrat te tudi neka studijska kartica ne bo rešila (beri: veliko €€€).
Če bi rabil snemanje vsakega kanala posebaj (istočasno) je to res edina rešitev. No, skoraj, lahko nabaviš mešalko ki to obvlada.
Če pa si zadovoljen z snemanjem miksa teh mikrofonov pa lepo kupiš eno mešalko za 30k, ki ima recimo 8 mic vhodov, na njej narediš miks kot si želiš in potem v računalnik pripelješ le ta miks v stereo izvedbi.
Če bi rabil snemanje vsakega kanala posebaj (istočasno) je to res edina rešitev. No, skoraj, lahko nabaviš mešalko ki to obvlada.
Če pa si zadovoljen z snemanjem miksa teh mikrofonov pa lepo kupiš eno mešalko za 30k, ki ima recimo 8 mic vhodov, na njej narediš miks kot si želiš in potem v računalnik pripelješ le ta miks v stereo izvedbi.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
->Če pa si zadovoljen z snemanjem miksa teh mikrofonov pa lepo kupiš eno mešalko za 30k, ki ima recimo 8 mic vhodov, na njej narediš miks kot si želiš in potem v računalnik pripelješ le ta miks v stereo izvedbi.
Natanko to je v planu.
Natanko to je v planu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mikrofon + zvočnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3774 (3408) | čuhalev |
» | mešalna mizaOddelek: Zvok in slika | 5441 (3556) | neres |
» | Kateri programOddelek: Pomoč in nasveti | 1288 (1165) | Goran's Blog |
» | domači snemalni studioOddelek: Zvok in slika | 4978 (4738) | neve |
» | Snemanje vokala?Oddelek: Zvok in slika | 5403 (5115) | zcetrt |