Forum » Loža » Plakati - kdo to dela in kje dobiti?
Plakati - kdo to dela in kje dobiti?
Golden eye ::
Zanimam me k pridejo te taveliki plakati ob cestah. Kdo to tiska in če se jih da mogoče dobit?? Hvala
perci ::
Da ne boš mislil, da so jumbo plakati iz enega kosa - tej plakati so sestavljeni iz enih 10 manjših plakatov in jih plakater na licu mesta naravna in prilepi na billboard.
gzibret ::
A bi rad imel kakšno reklamo za žensko spodnje perilo (Lisca) ?
Ne vem ti povedat, najbolje bo, da pogledaš na plakat. V kakšnem kotu možno, da piše, kdo to tiska.
Ali pa pokliči na firmo. Ali pa pejt v prodajalno spodnjega perila. Včasih kaj dajo tudi "na lepe oči".
Ne vem ti povedat, najbolje bo, da pogledaš na plakat. V kakšnem kotu možno, da piše, kdo to tiska.
Ali pa pokliči na firmo. Ali pa pejt v prodajalno spodnjega perila. Včasih kaj dajo tudi "na lepe oči".
Vse je za neki dobr!
STASI ::
Ko sem delal v BeBe-ju smo delali tudi te plakate. Moraš pa razlikovati plakate ki so tiskani na papir ali na folijo. Uni s folijo so bolj obstojni in kakovostejši.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ciljano oglaševanje prihaja na obcestne veleplakateOddelek: Novice / Zasebnost | 7450 (4671) | Ribič |
» | Moj prvi Jumbo plakat - problem dimenzijeOddelek: Pomoč in nasveti | 5713 (4562) | Tac20 |
» | Prenosnik v Kup.siOddelek: Kaj kupiti | 2858 (1999) | Tomson |
» | Kdo laže? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6148 (4466) | Roadkill |
» | Lisca. Izvoljena.Oddelek: Loža | 1932 (1453) | ali3n |