Forum » Hlajenje in modifikacije » Kje oz. s katerim programom nastavit da se ti pri dolčeni tem. računalnik izklopi?
Kje oz. s katerim programom nastavit da se ti pri dolčeni tem. računalnik izklopi?
Pedzo ::
Zanima me kje oz. s katerim programom se da nastavit da se ti pri možnem pregrevaju računalnik sam vgasne, ne pa da se oglasi samo alarm in ta potem tuli tja v tri dni, če te slučajno ni?
- spremenil: Pedzo ()
Nevem, sem gledal, pa nisem našel nikjer. Sej pomojem bi tuf mogla met, prejšnja je imela, zdaj ko pa imam novo pa ne najdem.
sid911 ::
Katero plato pa imaš?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
Fizikalko ::
Sori - narobe prebral, sem mislil, da hočeš, da se pač ugasne po določenem času, na pa glede na temperaturo. Sori.
sinko999 ::
cpucool, pokojni motherboard monitor bi tudi moral imeti pa še kaki program , uporabi google vtipkaj pravilno kombinacijo in boš jih našel ;)
Ni? ni ve?no !
Sedaj sem našel v biosu CPU internal thermal control, pa ima samo možnosti auto ali disable. kaj to potem pomeni da sam bios presodi, kda je zadeva prevroča in potem ugasne?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kako nastavit ugašanje računalnikaOddelek: Programska oprema | 1245 (1143) | kixs |
| » | Windowsi ali kaj drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (813) | scipascapa |
| » | Program za samodejni izklop kompaOddelek: Pomoč in nasveti | 1212 (1126) | 5er--> |
| » | Program za zagon računalnikaOddelek: Programska oprema | 1404 (1277) | #000000 |
| » | čudno obnašanje mojega pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1050) | Easx |