Forum » Programska oprema » Program za zagon računalnika
Program za zagon računalnika
bbobst ::
Iščem program ki bi ob določeni uri uklopil računalnik (uporabniški račun je zaščiten z geslom),zagnal nek program in ob določeni uri vse skupaj ugasnil.
Ali poznate kaj takega ?
Ali poznate kaj takega ?
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
delfinus ::
Auto Power on je mogoce nastaviti v BIOSu od maticne plosce, ce podpira seveda in Auto Shutdown pa je mogoce izvesti s programom Aye Shutdown AYE Shutdown KLIK
Mac Gyver ::
Ko sem ravno naletel na to temo naj vam povem, da sem pred časom preiskal medmrežje z namenom, da bi dobil najboljši program za take zadeve... in izbral sem tega:
Shut Down Expert
...zelo uporabna zadevca - iznajdljivost pa je prepuščena vam
Shut Down Expert
...zelo uporabna zadevca - iznajdljivost pa je prepuščena vam
#000000 ::
Enkrat v bližnji bodočnosti si bom tole naštimal.
ps. in ker takrat verjetno te teme ne bom najdu sm kr zdele postal, bo lažje za najt. LP
ps. in ker takrat verjetno te teme ne bom najdu sm kr zdele postal, bo lažje za najt. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za avtomatski zagon računalnikaOddelek: Programska oprema | 1410 (1267) | pajanko |
» | Avtomatsko ugašanje in prižiganje PC-ja!Oddelek: Programska oprema | 1139 (1042) | duh123 |
» | racunalnik kot budilka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2783 (2534) | Gapi |
» | Kako brezpogojno ugasniti računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1527 (1333) | Kebab |
» | Program za automatsko zaustavitev sistemaOddelek: Programska oprema | 1542 (1402) | @ljash |