Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z ugašanjem računalnika
Problemi z ugašanjem računalnika
SloDave ::
Računalnik mi obvisi na modrem zalslonu zdaj se vaš računalnik pripravlja na izklop. Mam win 98, pa ponavad se mi je računalnik sam ugasnu, pa tut ponovno zalaufa se ne več. Sam fora je v tem da včasih vse deluje kot bi moralo. Kaj mi je storiti??
Tomi ::
Sicer je kruto ( čeprav bi raje delal to, ko pa to, kar delam sedaj--> pripravljam se na selitev ), ampak..
Reinštaliraj Okna, posebej, če jih že nekaj časa nisi..
Reinštaliraj Okna, posebej, če jih že nekaj časa nisi..
metrodusa.blogspot.com
SloDave ::
A misliš da ga formatiram pa šenkrat naložim okna al kaj drugega. Mam pa navadne win 98. A se da SE kje z neta potegnt??
Mercier ::
Probaj raje oni link (ToniT).
To je eden izmed problemov 98. Če ponovno inštaliraš, se zna ponavljati.
SE zahtevaj od dilerja.
To je eden izmed problemov 98. Če ponovno inštaliraš, se zna ponavljati.
SE zahtevaj od dilerja.
moby-dick ::
Lep pozdrav !
Tudi jaz imam problem z ugašanjem računalnika le da je to na Win XP Professional v Win98,Me je zadeva delovala lepo.Gonilniki so originalni od XP-jev nič nisem nalagal (razn Via 4in1 4.35).
Aja pa z DirectCD-jav 5.0 imam problem mi ga sploh noče instalirat pravi da ne najde cd-r.Kako pa sploh deluje tist software k ga ima že vgrajenega ?
Kdo kj ve o tem ?
Tudi jaz imam problem z ugašanjem računalnika le da je to na Win XP Professional v Win98,Me je zadeva delovala lepo.Gonilniki so originalni od XP-jev nič nisem nalagal (razn Via 4in1 4.35).
Aja pa z DirectCD-jav 5.0 imam problem mi ga sploh noče instalirat pravi da ne najde cd-r.Kako pa sploh deluje tist software k ga ima že vgrajenega ?
Kdo kj ve o tem ?
Hear me out...
moby-dick ::
Nč od tega sam stoji.Pride do tistga "kao" zdaj lahko varno izklopite računalnik pa konc vse stoji drgač pa vse ok dela!
Hear me out...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linuxova Ahilova tetiva? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6689 (6689) | undefined |
» | Kateri OS?Oddelek: Operacijski sistemi | 1551 (1140) | andrej |
» | Samo sranje!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1614 (1154) | Highlag |
» | Kako ?!!?!?!?!??!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (896) | cahahopie |
» | SESUVANJE!Oddelek: Programska oprema | 1789 (1460) | Opkow |