Forum » Mobilne tehnologije » qtek 9090
qtek 9090
sirotka ::
Pozdravljeni:)!
Imam qteka 9090, s počenim touch screenom, ne pa lcdjem. Torej dotikalna plast je bila odtstranjena in dlančnik se krmili prek joysticka in programa. Zdaj pa sem naredil hard reset in mi ne gre(jasno) čez kalibracijo touch screena. A obstaja kak prog, ki bi naredil by pass tega?
Hvala in lp!
o.s.
Koliko bi stal nou touch screen, lahko tudi rabljen, ter od kakega starejšega dlančnika-3,5"
Imam qteka 9090, s počenim touch screenom, ne pa lcdjem. Torej dotikalna plast je bila odtstranjena in dlančnik se krmili prek joysticka in programa. Zdaj pa sem naredil hard reset in mi ne gre(jasno) čez kalibracijo touch screena. A obstaja kak prog, ki bi naredil by pass tega?
Hvala in lp!
o.s.
Koliko bi stal nou touch screen, lahko tudi rabljen, ter od kakega starejšega dlančnika-3,5"
- premaknilo iz Strojna oprema: OwcA ()
sirotka ::
Dobil sem digitizer-zaslon na dotik od f.s loox600, ki ima iste mere displaya. A bi to laufalo, če priklopim?
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi oblika iPhone 4 je zdaj patentirana, bela različica spet pred kameroOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 12032 (10616) | PrimozR |
» | Prodaja pametnih telefonov dosegla najnižjo rast doslej (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9148 (7229) | sith |
» | Playstation 3 degradiran, bo Sony to preživel?Oddelek: Novice / Konzole | 6014 (4687) | tiborrr |
» | spet japonci in njihove iznajdbeOddelek: Znanost in tehnologija | 2486 (1856) | speed machine |
» | Problemi z dlančnikom iPaq 3630Oddelek: Pomoč in nasveti | 732 (674) | ToniT |