Forum » Omrežja in internet » router...nič jasno..!!
router...nič jasno..!!
mcstrudl ::
sem prebrskal cel forum ampak za ta router nisem našel rešitve.
včeraj sem probal inštalirat canyon cn-br1 router...
Vglavnem comp in router se povežeta, nikakor pa se ne morem potem naprej povezat na net. zna kdo natančno naštimat ta router..
imam pa statični ip in adsl.
včeraj sem probal inštalirat canyon cn-br1 router...
Vglavnem comp in router se povežeta, nikakor pa se ne morem potem naprej povezat na net. zna kdo natančno naštimat ta router..
imam pa statični ip in adsl.
AndrejS ::
Moreš id na router in nastavit interne. Si se logiral v router ? Si pregledal nastavitve ? Si vpisal IP ?
mcstrudl ::
navodila ja...ha ha...
jih ni v slovenščini, v angleščini to pa tako površna, kr brez poglavji, nič pojasnjeno kam je treba kaj vpisat....totalno neuporabno..
kupljen je bil pa v big bangu
jih ni v slovenščini, v angleščini to pa tako površna, kr brez poglavji, nič pojasnjeno kam je treba kaj vpisat....totalno neuporabno..
kupljen je bil pa v big bangu
pivmik ::
Zraven elektornike mislim, da so po zakonu dolžni dat zraven slovenska navodila.
Morda imaš navodila na CDju, ki si ga dobil poleg Routerja.
Morda imaš navodila na CDju, ki si ga dobil poleg Routerja.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | router je povezan z pc tablica pa ne ( wi-fi)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3553 (3428) | LordPero |
» | instalacija povezave wireless ne uspe D-LinkOddelek: Omrežja in internet | 2610 (2505) | niaeva |
» | D-LINK DI-624+ Wireless Router in DWL-G520+Wireless PCI kartica??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2457 (2027) | pujsek_ |
» | Router FBR-1405TX - odpiranje portovOddelek: Omrežja in internet | 2474 (2183) | PriSon |
» | Problem z RuterjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1266 (1119) | strle12 |