» »

Scan disk v XP-jih

Scan disk v XP-jih

daffy ::

Pozdravljeni!
Zanima me, kje bi v win XP lahko videl rezultate zadnjega preverjanja diska. Problem je, ker ob koncu preverjanja rezultati tako hitro izginejo, da jih ne morem bolj natančno pregledati.
Torej; ali obstaja kak log file (in kje?) zadnjega preverjanja?

~Speed ::

~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info

Microsoft ::

Control Panel > Administrative Tools > Event Viewer > in tam pregledas Application in System. Na pamet nevem, kak id ima, samo ko prizges racunalnik in se logiras, pac glej od vrha navzdol. Bos hitro nasel.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

All ::

še eno uprašanje na temo scandiska....kje bi biu keč..da mi pr usakem zagonu preverja diske..tut če ga spustim do konca je naslednjič ista pesm??

jan01 ::

Je mene tud že to stalno skeniranje zabavalo.... Rešitev poišči v registru nastavitev za to(mal muke ali pa po netu poišči). Mislim da sem takrat spremenil vrednost iz 1 na 0(ali obratno...). Mal poglej, če ne boš nič gugl najdel pa še enkrat zaprosi za pomoč!

rh^ ::

Jaz imam isti problem kot All in na googlu nisem našel rešitve. Vrjetno sem napačno stvar napisal noter. A vseeno mi lahko kdo pomaga in pove kako se rešim nadležnega scana ob zagonu?

~~~~~~~~

rh^ ::

Vrjameš da odgovora za winxp nisem dobil :)

Verjamem.

Izvoli, torej >>

:) :)
~~~~~~~~

daffy ::

Zivjo!

Našel sem odgovor. Scan disc log file se skriva v Control Panel, Adminstrative Tools, Event Viewer, Application in pod stolpcem Source poiščeš datoteko Winlogon. V njej se skrivajo podatki o zadnjem skeniranju diska.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

instal. antivirus, winsi se sesuvajo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
9810 (754) RejZoR
»

Problem z asus P5K plato in internetom - počasen internet zaradi plate

71576 (1451) eben
»

Dolgo čakanje pri startu Windowsov, ko se že logiram

151294 (1149) simon1980
»

Mam problem z Windowsi XP. Vse traja predolgo!

141457 (1219) korenje_ver2
»

Kako ugotoviti, kdaj se je prižgal računalnik?

121442 (1199) iskra

Več podobnih tem