Forum » Omrežja in internet » Velik problem z Downlodanjem! Ne izkorisca cele linije
Velik problem z Downlodanjem! Ne izkorisca cele linije
kramerica ::
Mam 1mb linijo download, a že zadnjih 5 dni mi ne preseže več kot 55kilo hitrosti v clientu. In ne samo to, probam preko browserja z strani dol vlect. Zacne se pr recimo 70 pada pa vse dol do 55 in tko nadaljuje.
Kot bi bilo omejeno na 55kilo. V resnici bi moglo preko 100kilo vlečt.
Že tko prej je komaj doseglo 100kilo, skos okol 98 ampak to je še šlo. Čeprav v resnici bi moglo najbrz okol 120-130 vlečt?
Vcasih pa samo kr z 6kilo vlece ali do 8kilo z browserja.
Mal me bo že znorel to. Je kak virus za katerga ne vem?
Dvomim da bi ISP kej štrajku, vsaj ne že toliko dni. Če bi kej zniževali pa sem prepričan da bi obvestilo poslali.
A kdo lahko pomaga?
Kot bi bilo omejeno na 55kilo. V resnici bi moglo preko 100kilo vlečt.
Že tko prej je komaj doseglo 100kilo, skos okol 98 ampak to je še šlo. Čeprav v resnici bi moglo najbrz okol 120-130 vlečt?
Vcasih pa samo kr z 6kilo vlece ali do 8kilo z browserja.
Mal me bo že znorel to. Je kak virus za katerga ne vem?
Dvomim da bi ISP kej štrajku, vsaj ne že toliko dni. Če bi kej zniževali pa sem prepričan da bi obvestilo poslali.
A kdo lahko pomaga?
Qcube ::
Moraš omejiti upload s kakšnim primernim pogramom, drugače se ti zafila linija pa ne šiba prav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrent problemiOddelek: Omrežja in internet | 2937 (2535) | alexz |
» | problem z windows 7 in linksys wmp54gOddelek: Pomoč in nasveti | 903 (806) | cewapcic |
» | F.E.A.R. COMBAT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 11660 (8066) | gansta |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9840 (8310) | Eru |
» | Človeški helikopterOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2727 (2727) | stromar |