» »

Placa mladi raziskovalec

Placa mladi raziskovalec

Pujcek ::

zadeva je taka da se moram do konca meseca odlociti ali po naravoslovni diplomi nadaljevati podiplomski studij kot mladi raziskovalec (konec leta) ali pa se zaposliti... trenutno zbiram za in proti predloge, edina stvar ki me se zanima je, kaksna je visina place mr-ja. iz prve roke prosim!
hvala
pujcek
:)

Microsoft ::

Iz druge roke ti recem, da nekje 200k.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

_marko ::

Tukaj imaš sicer samo index-e:
Upam, da bo vseeno kaj pomagalo.

Bruto plača mladega predstavlja:

* na magistrskem in doktorskem študiju do prejema sklepa senata o izpolnjenih pogojih:

Osnovni količnik (3,25) + dodatek 54.g člen KPRD (0,60) + dodatek 54. d člen KPRD (0,99) + dodatek aneks h KPRD (0,30) = 5.14

* na doktorskem študiju na podlagi prejetega sklepa senata z izpolnjenimi pogoji:

Osnovni količnik (3,40) + dodatek 54.g člen KPRD (0,60) + dodatek 54. d člen KPRD (1,04) + dodatek aneks h KPRD (0,30) = 5.34

Mlademu raziskovalcu na doktorskem študiju, kateremu je s sklepom senata ustrezne fakultete odobren neposreden prehod na doktorski študij, ob pogoju, da ima opravljene vse obveznosti magistrskega študija, razen magistrskega dela, predstavlja osnovo za obračun bruto plače osnovni količnik 3,40 (napredovanje podiplomca s količnikom 3,25 za en plačilni razred na podlagi Pravilnika o napredovanju zaposlenih v javnih zavodih s področja znanosti in tehnologije (Uradni list RS, št. 41/94, 65/95, 44/01 in 40/02) z dodatki.

Mladi raziskovalci
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Pujcek ::

hvala obema,
tole o kolicnikih sem nasel pa nimam pojma kako na podlagi tega izracunat placo...

pujcek
:)

zee ::

plača MR znaša 190.000 sit, skupaj z dodatki za prevoz in malico pride okoli 215.000.

številke se točne (ok, jurja gor/dol sem lahko falil).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

bradek ::

bruto ali neto?

Loki ::

neto.
mislim 8-O
I left my wallet in El Segundo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Večina znanstvenih člankov je v resnici citiranih

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
85723 (4436) eVro
»

Doktorski študij - vprašanje glede trajanja

Oddelek: Šola
157242 (6213) mojca
»

Kako do statusa študenta po 26. letu in diplomiranju?

Oddelek: Loža
107330 (7100) otago
»

Doktorski študij bioznanosti

Oddelek: Šola
296421 (5593) Isotropic
»

Gregor Golobič in doktorski študij (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
6110385 (8136) Klaatu

Več podobnih tem