Forum » Kaj kupiti » notebook
notebook
matic ::
Kupujem notebook.. nekej v rangu do 600.00sit..
Kaj svetujete? Kam naj se sploh obrnem!? Katera trgovina ima tega najvec? Se zlasti ce kdo morda pozna same zastopnike!?
Trenutno sem si ogledal samo HPje ki so kar solidni.. SONY pa so malo predragi.. saj meni se tako zdi!?
Skratka cim vec nasvetov in pa kake linke do testov in slovenskih ponudnikov (se bolje do zastopnikov).
HVALA!!!!
Kaj svetujete? Kam naj se sploh obrnem!? Katera trgovina ima tega najvec? Se zlasti ce kdo morda pozna same zastopnike!?
Trenutno sem si ogledal samo HPje ki so kar solidni.. SONY pa so malo predragi.. saj meni se tako zdi!?
Skratka cim vec nasvetov in pa kake linke do testov in slovenskih ponudnikov (se bolje do zastopnikov).
HVALA!!!!
slon ::
Jaz bi ti priporoču Gericoma.Ma ga sodelavec,uporablja ga non stop(pisanje,gledanje dvd-jev).Pravi da nima nobenih težav.Model točno ne vem sam konfiguracijo:
-celeron 1GHz
-256 mb rama
-14,1 displey
-dvd
-disk 15giga
Kupu ga je v nemčiji cena 2500 dem(to je cena z davkom).
prnas lahko z doplačilom povečaš še garancijo na 3 leta saj tko sem bral v podjetju ANNI
-celeron 1GHz
-256 mb rama
-14,1 displey
-dvd
-disk 15giga
Kupu ga je v nemčiji cena 2500 dem(to je cena z davkom).
prnas lahko z doplačilom povečaš še garancijo na 3 leta saj tko sem bral v podjetju ANNI
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
Miran ::
Jez sem pa slišu da majo Gericomi čisto navadne komponente notr, kar pa ni dobro zaradi večje porabe štroma --> manjša avtonomija. Zato so tudi cene tako nizke npr. medel Supersonic 1.2GHz, 512Mb Ram, DVD, CDRW, Ati Radeon 64Mb ... skratka mašina je žvav, samo kolk dolgo pa dela na baterijo je pa druga stvar. No samo če ti avtonomija ni bistvenega pomena, potem ...
Overclock yourself !
Tomi ::
Jaz imam sedaj dober mesec Armado E500, P3 900, 14'1", 20GB, DVD, in sem zelo zadovoljen. Bila je 550.000, in dela brez problema, z vsemi sistemi je zelo stabilna.
Sicer pa, poglej Delle in Compaqe ( samo raje ne Presariev ).
Sicer pa, poglej Delle in Compaqe ( samo raje ne Presariev ).
metrodusa.blogspot.com
mich ::
Pri Anniu dobiš za 535.000 SIT pravi zver. ma se kliče Supr..nekaj;
-1,2Gh
-512RAM
-30GB HD
-32 MB grafikulja
-CD,RW,DVD...
-1,2Gh
-512RAM
-30GB HD
-32 MB grafikulja
-CD,RW,DVD...
Poglavarcek ::
Moj kolega je dva dni nazaj nabavu v Big Bangu enga ful hudga Notex-a, HiGrade 3400 al neki tacga za mal manj kot 500 jurjev in ma vse kar rabs:
14.1 TFT zaslon
Intel Celeron Tualatin 1.2GHz
256MB RAM
20GB HDD
Grafika SiS do 64MB
CDRW 8x4x24x + DVD 8x Combo
Modem, mrezna 10/100, Li-Ion baterija
itd.....
14.1 TFT zaslon
Intel Celeron Tualatin 1.2GHz
256MB RAM
20GB HDD
Grafika SiS do 64MB
CDRW 8x4x24x + DVD 8x Combo
Modem, mrezna 10/100, Li-Ion baterija
itd.....
faca9 ::
Živijo,
imel sem priložnost delati z Gericomovim Supersonicom 2. Ima vse priključke (tudi IEEE1394 - firewire). Grafika je Atijev Radeon 32 MB DDR (M6P). Zadeve sicer nisem testiral z raznimi testi, vendar so naložene igre tekle tekoče, posebej pa sem bil navdušen nad kvaliteto TV-outa, ko sem gledal DVD.
LP,
David
imel sem priložnost delati z Gericomovim Supersonicom 2. Ima vse priključke (tudi IEEE1394 - firewire). Grafika je Atijev Radeon 32 MB DDR (M6P). Zadeve sicer nisem testiral z raznimi testi, vendar so naložene igre tekle tekoče, posebej pa sem bil navdušen nad kvaliteto TV-outa, ko sem gledal DVD.
LP,
David
SI_J ::
Prenosniki Gericom imajo najboljse razmerje cena/kvaliteta. Ce je denar tvoj si omisli Gericoma, ce pa sluzben pa znamko Compaq.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kter notebook kej priporocate?Oddelek: Kaj kupiti | 1706 (1400) | zigadr |
» | Kupujem notebook, svetujte?Oddelek: Kaj kupiti | 1314 (1129) | Tomi |
» | Kakšen prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2772 (2458) | andrej |
» | Kolko bi pršu notebook ?Oddelek: Kaj kupiti | 1080 (881) | Matty |
» | NotesnikOddelek: Kaj kupiti | 1348 (1131) | andrej |