Forum » Omrežja in internet » Siol-ov varnostni paket (Bitdefender)
Siol-ov varnostni paket (Bitdefender)
m.i.h.a. ::
Na servisnih straneh piše, da je stvar brezplačna za vse uporabnike ADSL, poleg tega pa piše da če varnostni paket ni vklučen v naročniško razmerje se ga plača 600sit/mesečno.
Skratka kdor je uporabnik adsl-a ga lahko dobi brezplačno, ostali s klicnim dostopom pa ga plačajo po ceni 600sit/mesec. Je tako?
Kako je kaj s funkcionalnostjo tega antivirusnika in požarnega zidu? Do sedaj sem uporabljal Kaspersky (ki je super), ampak tale bitdefender je licenčen in zastonj.
Skratka kdor je uporabnik adsl-a ga lahko dobi brezplačno, ostali s klicnim dostopom pa ga plačajo po ceni 600sit/mesec. Je tako?
Kako je kaj s funkcionalnostjo tega antivirusnika in požarnega zidu? Do sedaj sem uporabljal Kaspersky (ki je super), ampak tale bitdefender je licenčen in zastonj.
AntiFriz ::
Se mi zdi da ma vsak uporabnik (mogoce res ne tisti z klicnim dostopom) na voljo eno licenco, vse ostale pa se placa 600sit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dražji ADSL pri SiOLu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17871 (11554) | Keyser Soze |
» | ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17164 (11791) | Tr0n |
» | Vem, da danes bo srečen dan... (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5542 (5542) | Dami |
» | SIOL ADSL 1024/128 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4724 (3349) | Hux |
» | Cenejši dial-up dostop od 1. marcaOddelek: Novice / Ostale najave | 3316 (3316) | GaPe |