Forum » Sedem umetnosti » Zvoki narave
Zvoki narave

zigi ::
Lep pozdrav,

iščem zvoke narave (čivkanje, zvok potoka, veter v gozdu,...). Ampak s tem ne mislim kratkih zvokov, pač pa da to igra dalj časa, recimo kakšno uro :)
Tak malo za meditacijo

Lp
iščem zvoke narave (čivkanje, zvok potoka, veter v gozdu,...). Ampak s tem ne mislim kratkih zvokov, pač pa da to igra dalj časa, recimo kakšno uro :)
Tak malo za meditacijo
Lp

gzibret ::
Pejt v naravoslovni muzej v Ljubljani (bil včeraj, ko je bilo zastonj  ). Tam sem videl, da imajo CD-je s kvakanjem žab, ptičjim petjem ter ostalimi zvoki (brez moteče glasbe).
 ). Tam sem videl, da imajo CD-je s kvakanjem žab, ptičjim petjem ter ostalimi zvoki (brez moteče glasbe). 
 ). Tam sem videl, da imajo CD-je s kvakanjem žab, ptičjim petjem ter ostalimi zvoki (brez moteče glasbe).
 ). Tam sem videl, da imajo CD-je s kvakanjem žab, ptičjim petjem ter ostalimi zvoki (brez moteče glasbe). Vse je za neki dobr!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kakšen bluetooth zvočnik? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 51964 (9651) | Pithlit | 
| » | Slušalke zaprtega tipaOddelek: Kaj kupiti | 4021 (3215) | icurk | 
| » | Napajalnik oddaja nadležen zvokOddelek: Strojna oprema | 2850 (2510) | Brias | 
| » | Naglavne slušalkeOddelek: Zvok in slika | 2440 (1986) | perac | 
| » | Photoshop in zvok - lepo prosim za pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1554 (1420) | alessio2 |