Forum » Sedem umetnosti » Step dancing
Step dancing
Klemenn ::
zanima me katera je bila una skupina, k je step plesala v tivoliju neki mescov (se mi zdi) nazaj?
DoloresJane ::
Za nekaj mesecev nazaj ne vem, so pa (vsaj moja vednost je taka) v Ljubljani plesali že Lord of the dance (skupina Michaela Flatleyja). Teh skupin je ogromno...
Zakaj sprašuješ?
Zakaj sprašuješ?
Sej se mi je zdelo da je neki v tem stilu, ker sem glih včeri gledal lord of the rings(naključje? :) ; sprašujem zato.. Hmm..
Give you a hint; me is fascinated by step dancing.
Give you a hint; me is fascinated by step dancing.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Gandalfar ()
Ja, to že... ampak step (pravilno angleško je tap dancing oz. tap) ali irski plesi (irish folk/tap dance)?
ja, zmotu sem se ;D, ne enkrat sem vidu pač reklamo, pa mi je blo kr kul, zanima me zdej kak zgleda to v reality
Zdele sem gledau en posnetek, sm kratek (5min) dubu sem ga pa nekje že ... Zanimiv je ta ples, zanimiv
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Gandalfar ()
Res je. Ampak izjemno zahteven. Kondicijsko je po mojem mnenju bolj zahteven kot dolgotrajen tek ali kolesarjenje.
Ziga Dolhar ::
Nadezhda: si se kdaj poskusila v R'n'R-ju? ;-). Stvar se meni osebno zdi kar veliko bolj izčrpujoča. No ja, enako v bistvu velja za vse plese, kar sem jih kdaj poskusil.
Seveda govorim o tekmovalnem, ne hobističnem nivoju.
Seveda govorim o tekmovalnem, ne hobističnem nivoju.
https://dolhar.si/
sem gledal malo prejle vse skupi še celo (cel film), in moram rečt ; uau!
svaka čast plesalcem ;)
svaka čast plesalcem ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Filmi, ki bi jih lahko gledali 100x (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 36886 (21781) | GrimReaper |
» | Plesne šoleOddelek: Loža | 4375 (4332) | kixs |
» | Riverdance : Rythm of the Dance SCAM!Oddelek: Loža | 1646 (1554) | Tear_DR0P |