Forum » Programska oprema » BIOS nadgraditev
BIOS nadgraditev
dex22 ::
Odločil sem se da nadgradim bios.Ker bom to počel prvič upam da mi boste lahko pomagali s koristnimi nasveti.Moja plata je Matsonic MS9047C+.
SimplTech ::
Ista tema že obstaja na forumu - Flash BIOS. Malo se splača prej uporabi iskanje ali pa pregledat teme ne forumu.
Drugače pa čisto vse potrebne informacije najdeš v temle članku: Beginners Guides: Flashing A Motherboard BIOS
Drugače pa čisto vse potrebne informacije najdeš v temle članku: Beginners Guides: Flashing A Motherboard BIOS
SimplTech ::
Stran, ki ti jo je podatl 5er--> dela čisto normalno pri meni.
Edit: napaka, sem mislu da ti sploh strani noče odpret. Stran sicer dela, a ko klikaš na linke se ne zgodi nič. Očitno ima Matsonic neke težave z strežniki.
Edit: napaka, sem mislu da ti sploh strani noče odpret. Stran sicer dela, a ko klikaš na linke se ne zgodi nič. Očitno ima Matsonic neke težave z strežniki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SimplTech ()
dex22 ::
no sej to sem mislil.Stran dela samo linki za downloadat ne delajo če 2 dni.Bomo probal pozneje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIOS Update (Matsonic MS9147C)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2345 (2227) | satfinder |
» | Počasen prenos podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1801 (1609) | MrStein |
» | USB miška...ki mi je ne zazna...Oddelek: Strojna oprema | 1860 (1660) | bf4ed |
» | USB driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 2149 (2001) | JanezC |
» | max. velikost diska za Matsonic MS 9047COddelek: Pomoč in nasveti | 1354 (1284) | marvin42 |