Forum » Kaj kupiti » Tihi HDD
Tihi HDD
Louis Wu ::
Lep pozdrav...
Kupujem nov PC, s poboznimi zeljami, da bo zadeva delovala cim tisje, zato bi rad tudi cim tisjega diskota zraven kupil. Nekoliko sem predelal poste in razne clanke (silentpcreview, itd.) in sem omejil mozno izbiro na ta modela:
- WD Caviar SE
- SAMSUNG P120 (vem, P80 je tisji, samo je skoraj ze premajhen)
Zanima me, ce ima kdo izkusnje s temi diski in predvsem ce se in koliko (v smislu glasnosti) se razlicne serije WD diskov razlikujejo med seboj (WDxxxxJD, WDxxxxJS, WDxxxxKD, WDxxxxKS)...
Kaj pa primerjava teh Caviarjev s Samsungi P120?
Poleg tega me zanima, kako za vraga ves katero serijo teh diskov kupujec, ce jih narocas online? (recimo tukaj ali tukaj.
Hvala lepa za vse odgovore!
Kupujem nov PC, s poboznimi zeljami, da bo zadeva delovala cim tisje, zato bi rad tudi cim tisjega diskota zraven kupil. Nekoliko sem predelal poste in razne clanke (silentpcreview, itd.) in sem omejil mozno izbiro na ta modela:
- WD Caviar SE
- SAMSUNG P120 (vem, P80 je tisji, samo je skoraj ze premajhen)
Zanima me, ce ima kdo izkusnje s temi diski in predvsem ce se in koliko (v smislu glasnosti) se razlicne serije WD diskov razlikujejo med seboj (WDxxxxJD, WDxxxxJS, WDxxxxKD, WDxxxxKS)...
Kaj pa primerjava teh Caviarjev s Samsungi P120?
Poleg tega me zanima, kako za vraga ves katero serijo teh diskov kupujec, ce jih narocas online? (recimo tukaj ali tukaj.
Hvala lepa za vse odgovore!
- spremenilo: Louis Wu ()
antonija ::
Danes so baje seagate diski dokaj tihi, ta novi samsungi niso vec tolk. Obstaja pa 160GB samsung ki je tih ko miska :) WD so pa baje glasni, a zelo zanesljivi...
Za serijo diskov poklices na firmo in vprasas kere diske majo (ce ne napisejo na svojo web stran).
Za serijo diskov poklices na firmo in vprasas kere diske majo (ce ne napisejo na svojo web stran).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Han ::
Na tišino vplivata še dva faktorja: število plošč v disku in lega diska v ohišju. Plošč naj bo čim manj, da "izničiš" interference. V ohišju pa disk enostavno obesiš na elastiko, da izničiš vibracije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 1TB disk kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 34804 (14954) | xyxyxyxy |
» | sata disk: SEAGATE Barracuda ali WD Caviar?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1076 (950) | PaX_MaN |
» | Najtišji ATA disk?Oddelek: Kaj kupiti | 2706 (1947) | LordWorm |
» | Najtišji trdi disk,.... kaj predlagateOddelek: Kaj kupiti | 3211 (1931) | antonija |
» | HDD 160GB - Samsung ali Seagate?Oddelek: Kaj kupiti | 1289 (1137) | Big_Al |