Forum » Operacijski sistemi » linux se noče zagnt
linux se noče zagnt
Tutankhamun ::
3x sm inštaliru Pingo-ta pa 3x mi ni delal :(.
Na konc ko izberem naprej pri izbiri resolucije je črna slika. Pol sm še pustu na 800x600 isti k****, Črnooo.
Kaj pomen X-window? A to je isto kot KDE al pa gnome. A lahko brez X-window naložim pa sam KDE?
Že Ubuntu me neki zajebava na konc k je zmazana slika, sam miška se vid :S.
Kaj to pomen da mi noben linux ne dela . Edin en str ubuntu Live linux mi dela.
Kaj nj nardim nooooo.
Na konc ko izberem naprej pri izbiri resolucije je črna slika. Pol sm še pustu na 800x600 isti k****, Črnooo.
Kaj pomen X-window? A to je isto kot KDE al pa gnome. A lahko brez X-window naložim pa sam KDE?
Že Ubuntu me neki zajebava na konc k je zmazana slika, sam miška se vid :S.
Kaj to pomen da mi noben linux ne dela . Edin en str ubuntu Live linux mi dela.
Kaj nj nardim nooooo.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
iNN ::
X-window je osnova za neko namizje. npr. KDE, GNOME, ...
==
Trubadur ::
Bravo! [kreten]
X je grafični strežnik, KDE/GNOME pa sta namizji. Brez X ne moreš nič
X je grafični strežnik, KDE/GNOME pa sta namizji. Brez X ne moreš nič
Berite Thomasa!
cryptozaver ::
Očitno imas neko exoticno grafiko, tako da x server noce delat. Resitve obstajajo, ce pa si zacetnik pa je to pretrd oreh zate (nic osebnega treba je pac malo delat s konzolo) v /etc/X11/xorg.conf je potrebno malo pocekirat in mogoce izbrat vesa driver ta ponavadi kolkor tolk dela ce drugega ne, ali zamenjat xorg ali poiskat po forumih kaj pametnega related 2 tvoja graficna in distribucija.
Jaz bi ti priporocil SUSE 10 ki podpira res izredno veliko hardwera. Sicer bos res pristal na M$.
Jaz bi ti priporocil SUSE 10 ki podpira res izredno veliko hardwera. Sicer bos res pristal na M$.
Tutankhamun ::
Ahaaa ok hvala za odgovore. Ampak inštalacija je pa grafična pa tm ko me upraša a slišm kej zvoka pa to.
Mam Radeon 9200 PRO
Bom probu še SUSE če bo kej bol.
Mam Radeon 9200 PRO
Bom probu še SUSE če bo kej bol.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tutankhamun ()
kriko1 ::
Na suse 10 bo sigurno delalo - v 2. računalniku imam radeona. Samo ati binary drivers če boh hotu namestit bo .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali Ubuntu postaja resen igralec? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19440 (12972) | techfreak :) |
» | GNOME 2.18Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4375 (3069) | Matevžk |
» | SUSE 3D acceleration ojejOddelek: Operacijski sistemi | 2153 (1445) | kriko1 |
» | Novell XGLOddelek: Operacijski sistemi | 2036 (1588) | pipy |
» | Zgodovina grafičnega vmesnikaOddelek: Novice / Grafične kartice | 3934 (3162) | 64202 |