Forum » Omrežja in internet » ADSL ali kabel
ADSL ali kabel
tomi77 ::
Sem v dilemi ali vzet ADSL ali kabel. Kabelsko povezavo ima v Kopru Telmont-Telemach. Kot ADSL imajo dostop 512/128 kbps, samo priklop skupaj z modemom je drazji (56.000). Rad bi vas nasvet ali ADSL ali kabel. Hvala in lep pozdrav.
Tomi ::
Včasih je bil problem s tem, da te na ADSL-ju vrže na 24 ur dol, sedaj pa to ni več problem.
Prenosa sta v obeh primerih dobra, odloči se glede na ugodnosti.
Prenosa sta v obeh primerih dobra, odloči se glede na ugodnosti.
metrodusa.blogspot.com
Tiger ::
Odloči se za ADSL - boš vsaj 100% garancijo delovanja imel - Telekom se rad potrudi za "krave molznice"
No, s šalo na stran, odloči se raje za SiOL, ki ima boljši link v tujino, največ uporabnikov, jamstvo slovenske države, da naslednjih 20 let ne bo propadel, prijeten logotip, cenovno je ugoden, zelo dobro podporo, zagotovljeno pasovno širino, boljši ping, če igraš igre preko interneta,..........
No, s šalo na stran, odloči se raje za SiOL, ki ima boljši link v tujino, največ uporabnikov, jamstvo slovenske države, da naslednjih 20 let ne bo propadel, prijeten logotip, cenovno je ugoden, zelo dobro podporo, zagotovljeno pasovno širino, boljši ping, če igraš igre preko interneta,..........
- SiroTka - ::
Pred tremi meseci sem si tudi sam zastavljal to vprasanje. Najprej sem imel Telemacha, potem pa sem se preselil. Moram rect da so bili prenosi in pingi pri telemachu uredu ko je vse pravilno delovalo. Kadar pa so se pojavili problemi si bil lahko brez interneta tudi en teden. Ni pomagalo nobeno klicanje, norenje preko telefona, enostavno te ne j...
Sedaj imam adsl. Ce so ze izpadi so zelo kratki. Mislim da je blo najvec pol ure. Tako da mi v roku 1,5 meseca ko ga imam, ni bilo potrebno klicati servisa. Moj nasvet je, ko bo, če bo telemach porihtal svoje usluge do odjemalcev bo vseeno ali adsl ali kabel, sedaj pa nujno vzami adsl. (poleg tega mas loh se server gor, ker v pogodbi to ni nikjer prepovedano:))
Sedaj imam adsl. Ce so ze izpadi so zelo kratki. Mislim da je blo najvec pol ure. Tako da mi v roku 1,5 meseca ko ga imam, ni bilo potrebno klicati servisa. Moj nasvet je, ko bo, če bo telemach porihtal svoje usluge do odjemalcev bo vseeno ali adsl ali kabel, sedaj pa nujno vzami adsl. (poleg tega mas loh se server gor, ker v pogodbi to ni nikjer prepovedano:))
[t502]: ne, samo ni problema pri nalaganju ali serverju, ker se dobijo programi, ki reagirajo na spremenjen IP.
Sicer sem pa ravno danes gledal, kako je z DSL-jem v ZDA. Imaš stalen IP, 20 MB, 5 mailov, 24/7 podporo za 18$ na mesec.. Pa imajo veliko višji standard kot pri nas
Sicer sem pa ravno danes gledal, kako je z DSL-jem v ZDA. Imaš stalen IP, 20 MB, 5 mailov, 24/7 podporo za 18$ na mesec.. Pa imajo veliko višji standard kot pri nas
metrodusa.blogspot.com
[t502] ::
O kaksni hitrosti govoris?
Mi smo lahko kr srecni, da imamo ADSL tako poceni...v Veliki Britaniji ima BTOpenWorld 40 quid/mesec narocnine, montaza (modem je treba kupit) je 150 quid za 512/256 .
Quid je seveda UKP (pounds).
[t502]
Mi smo lahko kr srecni, da imamo ADSL tako poceni...v Veliki Britaniji ima BTOpenWorld 40 quid/mesec narocnine, montaza (modem je treba kupit) je 150 quid za 512/256 .
Quid je seveda UKP (pounds).
[t502]
tigrr ::
Glede prejsnjih treh odgovorov: Dostop v tujini je glede na njihove place (cca 2x visje od nasih) pol cenejsi kot pri nas.
Tolk o dobri strani medalje z imenom "Telekom nas bo vedno mel rad".
Na drugi strani stoji "Suckers..."
lp, t&m
p.s. isto je z mobitelom :(
p.s.s. smetarji ze cakajo v vrsti :>
Tolk o dobri strani medalje z imenom "Telekom nas bo vedno mel rad".
Na drugi strani stoji "Suckers..."
lp, t&m
p.s. isto je z mobitelom :(
p.s.s. smetarji ze cakajo v vrsti :>
[t502]: en hatch je.. namreč imaš prve tri mesece, če vzameš za eno leto po cca. 20$, potem pa je 50$..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabel ali ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1310 (995) | ttquatro |
» | KABEL vs ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2072 (1567) | Soprano |
» | Against TELEMACH !!!Oddelek: Omrežja in internet | 1759 (983) | yimi |
» | ADSLvsCABLEOddelek: Omrežja in internet | 1656 (1203) | krucymucy |
» | vsi nki imate kabel ali ADSL!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1194 (725) | [t502] |