Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica moje drage
Tipkovnica moje drage
Boško ::
Težava je sledeča:
Moja boljša polovica si je nabavla tipkovnico Multimedija Keybord 9000, ki ima dodatne tipke, med drugim tudi tipke za CD control, vendar ženšče ko ženšče, se ji priložen player ne dopade in bi rada, da bi lahko z danimi tipkami opravljala za Winamp-om! Al je kakšna varjanta da ji ustrežem(o)???
L.p.
Moja boljša polovica si je nabavla tipkovnico Multimedija Keybord 9000, ki ima dodatne tipke, med drugim tudi tipke za CD control, vendar ženšče ko ženšče, se ji priložen player ne dopade in bi rada, da bi lahko z danimi tipkami opravljala za Winamp-om! Al je kakšna varjanta da ji ustrežem(o)???
L.p.
Tomi ::
Svoji dragi lepo povej, da Winamp trza na gor in dol, ki se primeren ravno za uravnajanje glasnosti. Drugače pa ne vem, če se da urediti, razen če se poglobiš v nastavitve tipkovnice in Winampa.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasba iz CD-ja na računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (1040) | ST-777 |
» | Intel prodal več dvojedrnikovOddelek: Novice / Procesorji | 4515 (3305) | roli |
» | Uporaba Bluetooth slušalke za pogovor v MSN MessengerjuOddelek: Zvok in slika | 1700 (1585) | Merlin_1 |
» | Kak prisilit winamp da ostane minimiran ob uporabi bližnic na tipkovnici?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 959 (912) | Klemenn |
» | Zapiranje programov ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (1075) | ziciko |