Forum » Programska oprema » Kako oživeti gif za email
Kako oživeti gif za email
sova1967 ::
Živahnost oziroma GIF za email
Dolgočasnot je pa taka da glava boli, mogeče se mi zdi ampak nikjer do sedaj še nisem zasledil da bi bilo omenjeno kako si lahko popestrimo email.
No to zgolj namigujem na to da ob prihodu imam na sredini ekrana mogoče (pismo...itd) ki je kot gif in ob odhodu da se pokaže tudi odhod pošte saj tale MS Office Outlook je dolgočasen z drugimi pa mi ne znese.
Prosim za napotitev kjer obstaja kaj živahnega, povejte kaj uporabljate vi če ima gdo kak gif kako ga je instaliral?
Hvala za napotitev in napotke !
Dolgočasnot je pa taka da glava boli, mogeče se mi zdi ampak nikjer do sedaj še nisem zasledil da bi bilo omenjeno kako si lahko popestrimo email.
No to zgolj namigujem na to da ob prihodu imam na sredini ekrana mogoče (pismo...itd) ki je kot gif in ob odhodu da se pokaže tudi odhod pošte saj tale MS Office Outlook je dolgočasen z drugimi pa mi ne znese.
Prosim za napotitev kjer obstaja kaj živahnega, povejte kaj uporabljate vi če ima gdo kak gif kako ga je instaliral?
Hvala za napotitev in napotke !
Nihče ni popoln le delajo se
Ziga Dolhar ::
O bože ... MSN je ob svojih začetkih imel take animacije ... pa morda kakšen Incredimail.
Drgač pa ... get a Mac.
Drgač pa ... get a Mac.
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Protišpijunska zaščita Win10Oddelek: Omrežja in internet | 1728 (1166) | nyler |
» | Delo TujinaOddelek: Loža | 1173 (239) | jype |
» | Foxconn zavrnil očitke o prisilni praksi študentov, reportaža kaže grozljive razmereOddelek: Novice / NWO | 4973 (3325) | fujtajksel |
» | Bolečine za lopaticami, kaj storitiOddelek: Loža | 11459 (10286) | detroit |
» | Prisilno delo, ki te napoti ZRSZ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24669 (22179) | Invictus |