Forum » Pomoč in nasveti » Težave z računalnikom
Težave z računalnikom
megy ::
Zdravo!
Imam težave z računalnikom in sicer dal sem ukaz za ponovni zagon, vendar se slika na monitorju ni pojavila več. Pred tem je računalnik deloval normalno. Računalnik se prižge, samo monitor pa kot da ga ne zazna. Monitor ni kriv, ker sem priključil drug monitor pa tudi ta ni delal. Kaj bi lahko bilo?
Imam težave z računalnikom in sicer dal sem ukaz za ponovni zagon, vendar se slika na monitorju ni pojavila več. Pred tem je računalnik deloval normalno. Računalnik se prižge, samo monitor pa kot da ga ne zazna. Monitor ni kriv, ker sem priključil drug monitor pa tudi ta ni delal. Kaj bi lahko bilo?
ql000 ::
Ventilatorji delajo na napajlniku in procesorju delajo? Če to dela, potem probaj zamenjat grafično.
megy ::
Je ves čas črn zaslon. Nič se ne pokaže. Na monitorju utripa rumena lučka. Pa tudi tipkovnica ne dela.
Pwnage ::
na pamet a ne?...f8 in enter...sam menda znaš ta sistem na pamet...in potem spet reset...drugače pa poglej pri prijatelju za zaporedje...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pwnage ()
farko ::
Probi si sposodit grafično kartico pa boš videl kaj je če ne pa resetiraj bios na plati in poskusi zagnati in povej kaj ti naredi,kajti možna napaka so tudi rami.V kolikor se pa na to ne spoznaš najbolje in nisi siguren poišči prijatelja da ti poskuša komp spravit v pogon in bodi toliko in daj odgovor kaj je.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z matično ploščo in novo grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2414 (1971) | Mitch |
» | Težave pri na novo sestavljenem računalniku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2002 (1465) | Dominik91 |
» | Novi napajalnik - ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1442) | Pyr0Beast |
» | Power saving modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3266 (2915) | amigo_no1 |
» | Težave z monitorjemOddelek: Zvok in slika | 982 (863) | Clone |