Forum » Pomoč in nasveti » Ugašanje monitorja
Ugašanje monitorja
SilentMan ::
Zdravo,
Imam problem, ki mislim da je povezan z grafično kartico. Vsaka igra, ki uporablja DirectX, mi nekaj sekund po zagonu ugasne monitor oziroma zamrzne računalnik. Mislim, da je kriva grafična kartica, kajti ko sem zadnjič poskusil povezati izhod S-video na TV sprejemnik, je vrglo ven varovalko in je bila celotna hiša brez elektrike.
Kaj bi lahko bil razlog?
LP
JJ
Imam problem, ki mislim da je povezan z grafično kartico. Vsaka igra, ki uporablja DirectX, mi nekaj sekund po zagonu ugasne monitor oziroma zamrzne računalnik. Mislim, da je kriva grafična kartica, kajti ko sem zadnjič poskusil povezati izhod S-video na TV sprejemnik, je vrglo ven varovalko in je bila celotna hiša brez elektrike.
Kaj bi lahko bil razlog?
LP
JJ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 11327 (10601) | neon21 |
» | Grafična kartica Asus Radeon 6870 na Lenovo plošči? Kako? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10137 (8641) | rzidar1 |
» | kakšno grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1216) | Janac |
» | Slab performance novega racunalnika v enem izmed programovOddelek: Pomoč in nasveti | 3441 (2940) | Ryker |
» | Stanje na trgu grafičnih čipovOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3948 (3168) | Senitel |