Forum » Kaj kupiti » Essedi garancija
Essedi garancija
tilko ::
ZIvjo!
Slisal sem, da so tuki nekateri modeli iz essedija. Zanima me, kako je kej z garancijo tam. Recimo ce kupim plato in procesor, da bom sam vgradiu, a mi vela garancija al morajo oni to narest?
lp, tilko
Slisal sem, da so tuki nekateri modeli iz essedija. Zanima me, kako je kej z garancijo tam. Recimo ce kupim plato in procesor, da bom sam vgradiu, a mi vela garancija al morajo oni to narest?
lp, tilko
Daishi ::
Garancija je 1 leto na komponento ! Ni pogojena z nasim sestavljanjem.
Athlone in ventilatorcke pa z veseljem mi namontiramo v prijateljskem duhu.
Athlone in ventilatorcke pa z veseljem mi namontiramo v prijateljskem duhu.
Uros - Essedi Gorica
ICQ No.: 56362066
para-site ::
hahaha...
ja sigurno, da vam pole mularija ne nosi nazaj cpu-jev z zvitimi pini in okrušenimi jedri...
in trdi, da oni niso nič krivi za nedelovanje...
sej mate prov, da folku sestavite kar se da, še posebej proc in hladilnik, k je tko občutljivo in v bistvu stvar minutke za tistega, ki zna.
ja sigurno, da vam pole mularija ne nosi nazaj cpu-jev z zvitimi pini in okrušenimi jedri...
in trdi, da oni niso nič krivi za nedelovanje...
sej mate prov, da folku sestavite kar se da, še posebej proc in hladilnik, k je tko občutljivo in v bistvu stvar minutke za tistega, ki zna.
yahoo ::
Sem bolj frišen tle, pa bi prašal, če se da pri vas dobit palm m105, ker na web ceniku ga ni.
pivmik ::
In kaj je z davkom?!!!
Kao ne vračate davka IVA, kako je to mozno. Enkrat vas bo kdo tožil
In se neki: Moj kolega je sel kupit k vam 256MB RAM, jih dal v kisto in pise mu samo 128MB??? Na nalepki pa pise 256MB, ne stojte okoli prinasat ljudi tudi ce nimajo pojma o racunalnikih!!!!
Kao ne vračate davka IVA, kako je to mozno. Enkrat vas bo kdo tožil
In se neki: Moj kolega je sel kupit k vam 256MB RAM, jih dal v kisto in pise mu samo 128MB??? Na nalepki pa pise 256MB, ne stojte okoli prinasat ljudi tudi ce nimajo pojma o racunalnikih!!!!
LP, Gregor GRE^
Picnik, ma ne me basat.
Tvoj kolega ne pozna racunalnikov, ma ti ja. Ce ima staro plosco le ta verjetno ne podpira 32 MB spominskih cipov ( 8x32 ) ampak samo 16 MB. Flash BIOS-a lahko resi stvar, ali pa naj prinese stvar nazaj pa mu damo konservativnejsi 256 MB SDRAM ( 16x16 ).
Kao mi vracamo davek. Slabo si informiran. ( nevracilo davka pa ni kaznjivo, je le odlocitev prodajalca, da ne izdaja faktur osnovanih na Art. 38 Quater )
Upam, da je odgovor zadovoljujoc.
Tvoj kolega ne pozna racunalnikov, ma ti ja. Ce ima staro plosco le ta verjetno ne podpira 32 MB spominskih cipov ( 8x32 ) ampak samo 16 MB. Flash BIOS-a lahko resi stvar, ali pa naj prinese stvar nazaj pa mu damo konservativnejsi 256 MB SDRAM ( 16x16 ).
Kao mi vracamo davek. Slabo si informiran. ( nevracilo davka pa ni kaznjivo, je le odlocitev prodajalca, da ne izdaja faktur osnovanih na Art. 38 Quater )
Upam, da je odgovor zadovoljujoc.
Uros - Essedi Gorica
Yahoo, zal imamo samo stvari, ki so na ceniku s par izjemami!
Uros - Essedi Gorica
refosk ::
Zanima me naslov trgovine Essedi v Gorici ali Trstu?
Ali je možno plačevanje s kreditnimi karticami ? Katerimi ?
Ali je možno plačevanje s kreditnimi karticami ? Katerimi ?
Essedi Gorizia
Via Giustiniani 97
Tel. 0039 0481 547373
200m od mejnega prehoda Rozna dolina
Ne sprejemamo kreditnih kartic!
Via Giustiniani 97
Tel. 0039 0481 547373
200m od mejnega prehoda Rozna dolina
Ne sprejemamo kreditnih kartic!
Uros - Essedi Gorica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup v Avstriji - carina?Oddelek: Kaj kupiti | 2163 (1453) | antonija |
⊘ | Kupovanje v Avstriji&davekOddelek: Kaj kupiti | 1373 (1189) | boštjan |
» | Kateri disk za 20.000 - 30.000 sitOddelek: Kaj kupiti | 1650 (1257) | HUDiR |
» | Essedi v GoriciOddelek: Pomoč in nasveti | 1471 (1274) | FlipeR |
» | Kvaliteta pri Essediju- ItalijaOddelek: Kaj kupiti | 2184 (1605) | Pat_MaGroin |