Forum » Programska oprema » Program za pošto
Program za pošto
levjos ::
Imam eno čudno vprašanje in sicer. Probal sem program POP TRY za nastavljanje pošte. Pa nisem preveč zadovoljen. V ukazni vrstici se mi sicer pokaže ko dobim meil in odpre ga, tudi glasbo si lahko nastaviš jaz pa bi rad, ko dobim meil da mi pridirka animirana koverta ki mi pove da sem dobil meil. To sem že videl na nekaterih računalnikih, nisem si pa zapomnil kako se programček imenuje. A mi lahko kakšen svetuje kako to urediti. Uporabljam pa outlok expres.
Za vse odgovore vam bom hvaležen in tistemu, ki mi svetuje programček, ki mi bo všeč, častim eno VELIIIIIIKOOOOO pivo po želji tud črno.
Za vse odgovore vam bom hvaležen in tistemu, ki mi svetuje programček, ki mi bo všeč, častim eno VELIIIIIIKOOOOO pivo po želji tud črno.
levjos
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
zee ::
ta program se imenuje IncrediMail
Enga velkega Guinnessa prosim
Enga velkega Guinnessa prosim
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
kolega je imel to, pa mu je vcasih pridirkala kuverta, vcasih pes, enkrat celo nek robotek.
zee
levjos ::
ZEE se opravičujem, dejansko sem ga še enkrat instaliral pa res koverta pridirka, tako da sem ti dolžan DUPLOOO črno Guinnes pivo. Hvala
levjos
ni problema. samo da si nasel.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačen CrossOverOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6348 (2948) | borchi |
» | Nenehna okuženost računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1323 (1079) | jype |
» | Coppermine 1.0 GHz @ 1.43 GHzOddelek: Navijanje | 1332 (1150) | DJ-DUST |
» | Slotech-ovci & Punce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8358 (4991) | Spajky |