» »

Transparentnost videa

Transparentnost videa

smiths ::

Mene pa zanima, če obstaja kak program, v katerem bi lahka nardil en videoposnetek transparenten in ga potem predvajal nad drugim videoposnetkom.

Hvala za odgovore!

#000000 ::

Ne obstaja program ki bi kr vrgu not en movie in parkat kliknu in odstranu ozadje oz. kar te moti, no lažem obstaja, apmak za kaj takega je treba video 'katerega bi predvajal na drugim' posneti v za to namenjeni tehniki, pred zelenim ali modrim platnom-ozadjem, ta ozadja se da kupit 'zdi se mi da ima štacuna s foto zadevami, na Rimski ulici v ljubljani' nisem pa siguren, zadeva stane nekja 1000 sit. Ko potem ta video hočeš postavt na drug posnetek, pa uporabiš bilo kater software ki omogoča Chroma-key ing. teh je pa kr neki oz. skor vsak resen video montažerski program to omogoča, in zdi se mi da celo virtual dub, 'nisem še probaval' ampak zdi se mi da gre. LP

smiths ::

Kaj pa če me ozadje ne moti, recimo da mam isti kader, pa na tem kadru posneta dva filmčka. In pol hočem, da se en predvaja nad drugim, sam da je transparenten (a.k.a. duhovi). A celotnega filma ne morem naredit transparentnega (recimo, da nočem ničesar izrezovat, ampak ga samo naredit transparentnega)? :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Transparenten screenshot .mov datoteke

Oddelek: Pomoč in nasveti
13679 (525) #000000
»

ocena strani

Oddelek: Izdelava spletišč
202103 (1036) vorantz
»

photoshop cs3

Oddelek: Programska oprema
141144 (852) Wolfman
»

GIMP urejevalnik slik odslej prijaznejši za uporabo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
6812913 (9797) 'FireSTORM'
»

Dodajanje flash

Oddelek: Izdelava spletišč
5957 (889) Gwanaroth

Več podobnih tem