» »

Disk, plata ... ???? prooooobleeem

Disk, plata ... ???? prooooobleeem

odklop99 ::

Problem je sledeč...
Mam dfi lanparty sli, amd 3700, 2x512mb ram in 2x300 sata maxtor 16mb

Ko sem kupil nove diske, je mašina začela "trokirat" diska meljeta ko nora, skos meljeta pa skos meljeta, vsako aplikacijo k zazenem se vsaj 2x dle zaganja kot ucas in pa diska meljeta k nora skos sam ruzita!

Pred tem sem pa imel 2x120 in 2x160 maxtor-je vse (raid) in je vse lepo delal...
Zdej sm dal pa tud tedva v raid in grrrr sam r, r, r, r.

Mi lahko kdo svetuje kaj bi lahko bilo... (na sreco delam v comp trovini in sem tudi ze zamenjal diska z novima in vse isto ;(( )
diska sta bila formatirana full format!

Prosim help! :(

Lp

aja pa se to...vse deluje stabilno...hlajenje je poskrbljeno za vse...

pls help

Lp odklop

madviper ::

Bios update naredi!
Men je pomagal, ko mi ni htel sistem delat (mam isti disk).
I'd like to do something crazy!

ZeRo_X ::

Hoj!!!
Imam ne problem (kr veli). Koti si že ti reku odklop meni tut nonstop ko odprem katerokoli mapo al pa word al pa bilokaj mi disk začne nekaj šrotat (vse dela hitro in normalno ampak se disk nenormalno oglaša). Zdaj pa ne vem kaj naj nardim da bi ga lahko utišal ker me to zelo moti ;( ;((
Help!!!!:O
Lp!

zamenju sm ze ene 4 biose

Lp odklop

Shinobi ::

Ce delas v racunalniski trgovini, si probal dat NE maxtorja not? Kaksno drugo firmo, samo tudi 300GB? Kolikor vem imajo najvec maxtorjev v Comtronu, samo tam ti ga pomoje noben serviser nebi priporocal. Verjetno je problem, da nimas na zalogi drugih diskov kot maxtor kapacitete 300gb?

BTW. Koliko stane 300GB Mator? Jaz sem gledal v nemciji seagate barracuda 300GB za 27 jurjev pa me informativno zanima.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RAID 0

Oddelek: Strojna oprema
302453 (1637) zee
»

Računalnik za 240k

Oddelek: Kaj kupiti
101202 (1001) Melanholija
»