Forum » Elektrotehnika in elektronika » Prilagodilni člen
Prilagodilni člen
markosus ::
Pozdravljeni.
Nekdo na forumu mi je svetoval naj proti motnjam s kabelskega priključka na tunerju v računalniku uporabim prilagodilni člen.Slika na tunerju v računalniku migeta oziroma valovi od vrha navtdol in obratno.Omenjeno mi je bilo nekaj v zvezi z ozemljitvijo kabelske televizije in da naj prekinem ozemljitev .Zanima me če bom to lahko rešil s tem členom,ter me zanima kako sploh zgleda ta stvar in kje jo lahko kupim?
Hvala
Nekdo na forumu mi je svetoval naj proti motnjam s kabelskega priključka na tunerju v računalniku uporabim prilagodilni člen.Slika na tunerju v računalniku migeta oziroma valovi od vrha navtdol in obratno.Omenjeno mi je bilo nekaj v zvezi z ozemljitvijo kabelske televizije in da naj prekinem ozemljitev .Zanima me če bom to lahko rešil s tem členom,ter me zanima kako sploh zgleda ta stvar in kje jo lahko kupim?
Hvala
Azrael ::
Po opisu sodeč Imaš tako imenovan ground loop, zaključeno zanko, ki ti povzroča motnje.
Oglej si naslednjo temo, sploh obe povezavi, če pa še kaj ne bo jasno, kar pogumno vprašaj.
Oglej si naslednjo temo, sploh obe povezavi, če pa še kaj ne bo jasno, kar pogumno vprašaj.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach ukinja vse analogne radijske kanaleOddelek: Pomoč in nasveti | 10079 (7680) | mat xxl |
» | DVB-C in LCD/Plasma televizorjiOddelek: Zvok in slika | 4421 (1574) | 20sdfj093f |
» | ojačevalec...problemi z vhodiOddelek: Zvok in slika | 1683 (1474) | yimi |
» | Kako povezati VHS (VCR) in tuner na računalnikuOddelek: Zvok in slika | 2738 (2601) | xxx-man |
» | šumenje v zvočnikihOddelek: Pomoč in nasveti | 1332 (1219) | Flash |