Forum » Pomoč in nasveti » Webkamera- Problemi z mikrofonom
Webkamera- Problemi z mikrofonom
Jonny boy! ::
Kolegu sem svetoval naj si za messengirat kupi Logitechovo ( QuickCam Communicate STX) web kamero cena cca 15.000,00 Sit. Jaz imam namrec isto in mi vse dela, ko šus.
PROBLEM: Video dela enkratno, problemi se zacnejo pri vgrajenem mikrofonu. Zvok dela OK od 10-40 sek nato pa se slisi samo še šumenje, neglede v katerem programu ga uporabljaš (Messenger, Sound recorder...). V Device managerju ni nobenih hardware konfliktov.
PC konfiguracija: Asus K8N, Athlon 64, 1Gb Ram, WinXP
Sem probal že vse:
- Zamanjava novega driverja za zvočno AC'97
- Ponovna instalacija kamere
- Zamenjava kamere z mojo (men njegova dela OK), ni problem v kameri
- Update BIOSA
- Ugotavljanje z odstranjevanjem programov (Nod antivir, ...)
Če pa priklopi eksterni mikofon zadeva deluje preko njega, ampak se slisi dosti slabse kot bi se preko mikrota od kamere (lastne izkušnje)
PROBLEM: Video dela enkratno, problemi se zacnejo pri vgrajenem mikrofonu. Zvok dela OK od 10-40 sek nato pa se slisi samo še šumenje, neglede v katerem programu ga uporabljaš (Messenger, Sound recorder...). V Device managerju ni nobenih hardware konfliktov.
PC konfiguracija: Asus K8N, Athlon 64, 1Gb Ram, WinXP
Sem probal že vse:
- Zamanjava novega driverja za zvočno AC'97
- Ponovna instalacija kamere
- Zamenjava kamere z mojo (men njegova dela OK), ni problem v kameri
- Update BIOSA
- Ugotavljanje z odstranjevanjem programov (Nod antivir, ...)
Če pa priklopi eksterni mikofon zadeva deluje preko njega, ampak se slisi dosti slabse kot bi se preko mikrota od kamere (lastne izkušnje)
"Coniunctis viribus"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB Klikin (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44495 (8202) | Machete |
» | Pametne televizije niso tako pametna zamiselOddelek: Novice / Zasebnost | 8053 (5638) | link_up |
» | Protivlomna vrata...zatikanjeOddelek: Loža | 10659 (6554) | mat xxl |
» | priklop kamere na audio mizoOddelek: Zvok in slika | 1069 (865) | SaXsIm |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3420 (2323) | teoo |