Forum » Operacijski sistemi » Onemogočeno nastavljanje desktopa - Win XP
Onemogočeno nastavljanje desktopa - Win XP
akulp ::
V WinXP mam od danes nekako onemogočeno nastavljanje desktopa...vse slike oz gumb Browse (na zavihku Desktop) je enostavno disable-an...lahko edino nastavljam tam Customize dekstop, tam kjer lahko nastimas tist active WebPage itd...vendar me to ne zanima kaj dost:)..pa tud nimam nobenega page-a obkljukanega....
Ima kdo idejo, kako sem lahko nazaj enable-am dekstop?
ps.: Ko se npr winsi loadajo oz. ugasajo, ta modr zaslon (ki zdaj ponazarja desktop) zgine in spodaj je prava slika, ki naj bi bila kot wallpaper..
Ima kdo idejo, kako sem lahko nazaj enable-am dekstop?
ps.: Ko se npr winsi loadajo oz. ugasajo, ta modr zaslon (ki zdaj ponazarja desktop) zgine in spodaj je prava slika, ki naj bi bila kot wallpaper..
Lukcc
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Lith ::
pod
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\
je nekaj kar onemogoča wallpaper
pobriši kar je noter kak ključ (pod ...desktop\ je samo še CleanupWiz in ima 2 postavki) ostalo je prazno
ali pa poglej na windows_xp_display_desktop
LP
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\
je nekaj kar onemogoča wallpaper
pobriši kar je noter kak ključ (pod ...desktop\ je samo še CleanupWiz in ima 2 postavki) ostalo je prazno
ali pa poglej na windows_xp_display_desktop
LP
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
akulp ::
ja tole sem že sam prej našel...pa ni pomagalo..vseeno hvala!
Rešitev je bila brisanje userja in kreiranje novega...
Rešitev je bila brisanje userja in kreiranje novega...
Lukcc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft pokazal verzijo Windows z Linuxovim jedrom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26747 (21873) | Phantomeye |
» | Kako shranim sliko, ki je na namizju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1846 (1558) | ananchel |
» | Kako vključiti 3 monitorje na eno grafično?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1830 (1326) | Brane2 |
» | Prvi koraki po Windows Visti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13633 (8680) | 64202 |
» | barva ozadjaOddelek: Programska oprema | 998 (829) | wintermute |