Forum » Na cesti » Avdio vhod v avtoradio.
Avdio vhod v avtoradio.
Luka Percic ::
No, rad bi vdelal vhod (3,5 jack-female) v starejši (cd) avtoradio. Rabil bi ga za predvajanje iz mp3-playerja na avtoradio.
(ps-ne spoznam se preveč na avtoradie)
Zdaj pa me zanima kako se tega lotit. Ali je sploh možno, ali je ta vhod že "vštet" v uni standarden prikluček, če to ne se ga da vezat vsaj kot cd-changer? Kam vežem, kako naredim da mi avtoradio sploh zazna vir...
Hvala že vnaprej za pomoč..
(ps-ne spoznam se preveč na avtoradie)
Zdaj pa me zanima kako se tega lotit. Ali je sploh možno, ali je ta vhod že "vštet" v uni standarden prikluček, če to ne se ga da vezat vsaj kot cd-changer? Kam vežem, kako naredim da mi avtoradio sploh zazna vir...
Hvala že vnaprej za pomoč..
Venturer ::
Pri Pioneerjevih ar se da povezat pine ki jih ima zadaj za priklop cd changerja ali česa drugega, imam shemo. Za druge ar pa nebi vedel,ostanejo ti pa še naslednja možnost: FM modulator.
l.p.
l.p.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Venturer ()
Luka Percic ::
bi te prosu če mi pošlješ na e-mail..
Potem bom pa poročal če mi je kaj pomagalo.
Thnx!
Potem bom pa poročal če mi je kaj pomagalo.
Thnx!
Tero ::
Tukajsem tocno to jaz našel in naredil.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | avtoradio koda?Oddelek: Na cesti | 3707 (3433) | Kr nekdo |
» | Nasvet/pomoč glede avtoradiaOddelek: Loža | 2484 (2268) | St235 |
» | avtoradio Sony cdx-mp40 in priklop mp3 predvajalnikaOddelek: Na cesti | 3526 (3439) | OK.d |
» | Povezava avtoradia z MP3 player-jemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2926 (2515) | zile |
» | Aktivni SubWoofer - made at homeOddelek: Pomoč in nasveti | 5262 (4723) | [DrAc0] |