Forum » Pomoč in nasveti » Gericom mastrepiece težava
Gericom mastrepiece težava
deejayb ::
Pozdravljeni!
Imam tehnično vprašanje. Imam laptopa gericom masterpiece. Zanima me sledeč. Deloval je normalno sedaj nato pa je začel piskat. Piska neprekinjeno. Pregledal sem če vse deluje in vse deluje normalno. Odstranil sem ram in poskusil vendar še vedno piska. Odstranil sem disk tudi piska. Odstranil sem dvd-rom pa še vedno piska. Računalnik normalno deluje edina stvar je da neprekinjeno piska. Mogoče ve kdo za kaj gre?
LP Jure
Imam tehnično vprašanje. Imam laptopa gericom masterpiece. Zanima me sledeč. Deloval je normalno sedaj nato pa je začel piskat. Piska neprekinjeno. Pregledal sem če vse deluje in vse deluje normalno. Odstranil sem ram in poskusil vendar še vedno piska. Odstranil sem disk tudi piska. Odstranil sem dvd-rom pa še vedno piska. Računalnik normalno deluje edina stvar je da neprekinjeno piska. Mogoče ve kdo za kaj gre?
LP Jure
zdravo!
Piska zvocnik. KO je baterija prazna zacne piskat v presledkih. Nato priklopis racunalnik na elektriko in neha piskat. Sedaj pa piska nepretrgoma.
LP Jure
Piska zvocnik. KO je baterija prazna zacne piskat v presledkih. Nato priklopis racunalnik na elektriko in neha piskat. Sedaj pa piska nepretrgoma.
LP Jure
ram graficna disk tipkovnica, ni stvari ki ne dela...
vse deluje brezhibno.... vendar piska... to mi je ravno nejasno!!!
LP JUre
vse deluje brezhibno.... vendar piska... to mi je ravno nejasno!!!
LP JUre
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik piska med igranjem igricOddelek: Strojna oprema | 1545 (1303) | BorutK-73 |
» | Računalnik piskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2942 (2586) | draciel |
» | kaj je šlo k vragu - ram ali...?Oddelek: Strojna oprema | 1169 (1048) | Azrael |
» | Trije piski ob zagonu ?!?!?!Oddelek: Strojna oprema | 2533 (2346) | #000000 |
» | racunalnik ne dela (pisk)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2213 (2098) | Azrael |