Forum » Programska oprema » Spreminjanje ip-ja
Spreminjanje ip-ja
alexxxx ::
A ve slučajno za kaki program (ko dela) za spreminjanje ip-ja, na računalniki sn jih mel že nekaj a nobeden od njih mi ni hotel spremeniti ipja v določenih programih (dc++,..) večina jih je spremenila ip samo v brskalniku (mozilla
Hvala že naorej za dogovor.
Hvala že naorej za dogovor.
Brane2 ::
ifconfig
spremeniš ga pa takole : ifconfig ethX XX.YY.WW.ZZ
Seveda, pod Linuxom. Na Winsih pač nastaviš zadeve pod lastnosti mreže.
spremeniš ga pa takole : ifconfig ethX XX.YY.WW.ZZ
Seveda, pod Linuxom. Na Winsih pač nastaviš zadeve pod lastnosti mreže.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Ne vidim, kaj točno bi rad.
Tako na WIn kot na Lin spremeniš IP povsem enostavno ročno.
ČE bi pa rad uporablajl fake IP, potem:
- vedi, da je to kaznivo in najbrž tudi traceabilno, če to počneš na kakem DSLu, kablu itd.
- lahko zaglupi promet in naredi težave na določenem delu mreže.
- v glavnem lahko fakeaš samo lokalni del. Se pravi, ne moreš se delat, da si recimo iz avstralije, lahko pa MOGOČE sfakeaš zadevo tako, da si videt kot ne k drugi user na DSLAMu, pa še to samo nekomu, ki ne gleda prav preveč vneto
Najprej si preberi kaj in ne uporablaj programov in skript, ki jih ne razumeš. če boš naredil komu škodo, bi te znal udarec kija po zobeh užaliti.
Tako na WIn kot na Lin spremeniš IP povsem enostavno ročno.
ČE bi pa rad uporablajl fake IP, potem:
- vedi, da je to kaznivo in najbrž tudi traceabilno, če to počneš na kakem DSLu, kablu itd.
- lahko zaglupi promet in naredi težave na določenem delu mreže.
- v glavnem lahko fakeaš samo lokalni del. Se pravi, ne moreš se delat, da si recimo iz avstralije, lahko pa MOGOČE sfakeaš zadevo tako, da si videt kot ne k drugi user na DSLAMu, pa še to samo nekomu, ki ne gleda prav preveč vneto
Najprej si preberi kaj in ne uporablaj programov in skript, ki jih ne razumeš. če boš naredil komu škodo, bi te znal udarec kija po zobeh užaliti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Razen, če ne misliš na Thor. Samo tista mreža je v bistvu anonymouser.
Baje. Nisem še probal, pravim to, kar sem slišal.
Baje. Nisem še probal, pravim to, kar sem slišal.
alexxxx ::
Hmmm jas mislim za zunanji ip, samo nisn vedo da je to prepovedano,..
sicer mam en program ko mi ga je svetoval en računalničar, samo ga glih ne obvladam najbolši
sicer mam en program ko mi ga je svetoval en računalničar, samo ga glih ne obvladam najbolši
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: alexxxx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intervju z Joanno Rutkowsko (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8797 (6978) | c3p0 |
» | Navidezna sprememba IP-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 2314 (2314) | StratOS |
» | Gentoo problem (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4549 (4074) | Senzacionale |
» | Linux na disketi kot firewall/router (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7389 (5772) | Azrael |
» | Problem z dostop do neta z linux boxa preko winXP boxa - gatewayOddelek: Pomoč in nasveti | 1653 (1548) | Skrat |