Forum » Programiranje » EMSO
EMSO
fm13 ::
A kdo ve po kaksnem algoritmu je izracunana 13-ta, kontrolna stevilka v EMSO-tu (Enotna Maticna Stevilka Obcana)? V uradnem listu pise samo da je "izracunana po matematicni metodi (modul 11)".
webblod ::
Oprosti, ampak nesmiselno se mi zdi odkrivati toplo vodo, zato ti bom postregel kar z bližnjico do teme, kjer se je o nečem podobnem tem že razpravljalo.
Tam pa imaš še eno bližnjico do uradne razlage, ki pa morda ni tako zelo jasna...
Upam, da ti bo kaj pomagalo...
Tam pa imaš še eno bližnjico do uradne razlage, ki pa morda ni tako zelo jasna...
Upam, da ti bo kaj pomagalo...
There must be a reason, why I'm so damn dissapointed on M$ Visual Basic
WEBblod.NET :: Slovenska programerska scena
Ze pomaga!
Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala,...
Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala,...
webblod ::
Prosim. Vesel sem, da sem lahko pomagal...
Se nam boš pridružil še na mojem forumu, al' si morda eden tistih, ki se jim stemni ko slišijo za Visual basic?
LP
Se nam boš pridružil še na mojem forumu, al' si morda eden tistih, ki se jim stemni ko slišijo za Visual basic?
LP
There must be a reason, why I'm so damn dissapointed on M$ Visual Basic
VB sem nehal uporabljati pred kaksnimi petimi leti, ko sem dobil prvo verzijo Delphija. Sicer nimam nic proti njemu, je pa za moje potrebe Delphi neprimerno boljsi...
Hmm..., ponavljam vprasanje: kako se izracuna kontrolna stevilka pri EMSO-tu?
Gornji nasvet mi deluje pri davcni pri emsotu pa zal ne. Bom vprasal se na delphi-si.
Gornji nasvet mi deluje pri davcni pri emsotu pa zal ne. Bom vprasal se na delphi-si.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | javascript - gnezdenje - konkretno na mojem primeruOddelek: Programiranje | 2598 (2046) | geca |
» | "zazeni" ukaz za firewall?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1005 (934) | zfan1234 |
» | MS Access - kako izklopiti zaokroževanje številk - NUJNO pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1198) | ToniT |
» | NAvijanje + topla vodaOddelek: Navijanje | 1226 (1095) | BaRtMaN |
» | Hladilna telesaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1419 (1041) | the_unborn |