Forum » Operacijski sistemi » Avtomatska inštalacija win xp
Avtomatska inštalacija win xp
bucket ::
Pred kakšnim letom sem nekje na netu našel neki programček ki ti je omogočal da si lahko vstavil vse potrebno za inštalacijo winsev (koda, področne nastavitve,...) lahko si tudi dodal svoje gonilnike pa tudi popravke za windows. Potem ti je lepo naredil img file. Ampak sem seveda jaz ta program nekje zgubil pa me zanima če kdo od vas ve za kaj podobnega.
Vem da je na cdju od xpjev neki program v deploy.cab ampak tam ne morem vstavljat gonilnikov in popravkov.
Vem da je na cdju od xpjev neki program v deploy.cab ampak tam ne morem vstavljat gonilnikov in popravkov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi kandidat za izid Windows 10 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 29777 (22974) | MrStein |
» | do kdaj bodo deloval windows xp (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10058 (8715) | blackpirat |
» | Predelava windowsa xpOddelek: Operacijski sistemi | 3238 (2252) | zee |
» | SATA II in inštalicija WINXPOddelek: Operacijski sistemi | 1561 (1422) | OChack |
» | Skrajna brezobraznost in nesposobnost M$ja in njihove tehnične pomoči...Oddelek: Programska oprema | 1958 (1283) | Wox |