» »

hmmm...

hmmm...

GeForce_man ::

Toliko ljudi je tukaj ki sprašuje kakšen računalnik naj kupi!!!in če on ne takoj pove zakaj ga hoče uporabljat mu takoj usi odvrnejo "ZAKAJ PA GA BOŠ UPORABLJAL"???in pri tem zdej nevem zakaj sploh se uporablja računalnik...jaz kar ga uporabljam je za igranje igric in gledanje filmov...in če bi še kaj navijal mašino ampak zaenkrat je še nisem...in zdej nevem če mi lahko kdo pove kako ga še v uporabljate???mogoče je to res neumno vprašanje ampak vseeno...ampak res mi ne pade na pamet za kaj se še uporablja računalnik kot vsakdanjo rabo....
lp
AMD Athalon64 3200+(2200mhz)socket 754.....Gigabyte GA-K8NE nf.4.....MSI GeForce 6600 GT 128 mb......Maxtor 160gb....1024RAM(2+512mb).........dvd+r LG.........

GeForce_man ::

oprostite sem falil postavit temo....ta tema ne spada pod navijanje tako prosim če jo zbrišete=DDD
AMD Athalon64 3200+(2200mhz)socket 754.....Gigabyte GA-K8NE nf.4.....MSI GeForce 6600 GT 128 mb......Maxtor 160gb....1024RAM(2+512mb).........dvd+r LG.........

Ndrej ::

Logično, da dobijo vsi nazaj vprašanje, zakaj se bo računalnik uporabljal. Pri tem se ponavadi hoče zvedeti ali bo to tudi za igrice, ali pa samo za word/internet. Dobrodošel je tudi podatek, ali namerava računalnik navijat ali ne.

Še odgovor na tvoje vprašanje, zakaj se računalnik sploh lahko uporablja. Po mojem lahko razdeliš na tri glavne skupine:

- nezahtevni uporabniki za pisanje, internet..
- gamerji
- 3D oblikovalci

Nekaj takega :)

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako jim uspe vdreti na Facebook?

Oddelek: Informacijska varnost
3935702 (33681) Grizzly
»