» »

Brezžična multimedijska tipkovnica BREZ miške?

Brezžična multimedijska tipkovnica BREZ miške?

para! ::

Ja, prišlo je tako daleč, da rabim wireless multimedijsko tipkovnico. To pomeni, da mora imet čim več dodatnih tipk, po možnosti še kak zoom slajder (ni nujno), mora bit črne barve.

Tipkovnic je povsod ogromno, ampak so na voljo le v kompletu z miško, ki pa jo že imam. Kako torej dobit tako tipkovnico BREZ miške? Jo lahko sploh priklopim, samo tipkovnico namreč?

lp
Death before dishonor!

MihaFirst ::

če ti je tolk do te tipkovnice boš pa ja še miško zamenjal... sicer pa kupiš oboje in priklopiš samo miško:D
www.gamma.si

para! ::

Kupim oboje in priklopim samo tipkovnico, to je tudi edino kar mi preostane, ampak a je to možno vedno in povsod?

lp
Death before dishonor!

MihaFirst ::

ja, upam da... stare miške ne odinštaliraš in nova vidi, da nima kej zraven delat. sicer pa, kaj te pa stane če miško zamenjaš???
tak dobra pa spet ni. jst delam tud z resnejšo grafiko in občasno igram kake boljše igrce, pa me ni moja Logitechova optična miška za 3k še nikol razočarala. :D :D :D
www.gamma.si

cojss ::

V vsakem primeru ti bo delala stara miška, če bo nova priklopljena ali ne - kar verjetno bo, saj uporabljata miš in tipkovnica isti sprejemnik. Naprimer kot pri prenosnikih, imaš tudi tri "miške" naenkrat - touchpad, pointstick pa še navadno miš. Majo pa eni ti sprejemniki adapter na ps2, kjer pa sta potem ps2 priključka ločena. Res je pa brezveze, da ne prodajajo samih tipkovnic, ker komplet stane več kot bi sama tipkovnica, če pa hočeš met komplet z vredo mišjo, je pa cena še hujša.

edit: al pa če kupiš komplet iste firme kot je miška in imaš mogoče srečo pa se obe miški zastopita z obema sprejemnikoma. Potem pa prodaš novo miško z starim sprejemnikom pa je.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cojss ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nedelujoča miška (oz. računalnik)

Oddelek: Strojna oprema
51244 (1182) Frgazor
»

Izkušnje z miškami in tipkovnicami

Oddelek: Kaj kupiti