» »

Brzžična tipkovnica prez miške.

Brzžična tipkovnica prez miške.

Bevcan ::

A se da kje kupiti brezžične Logitechove tipkovnice brez miške. Ker miško že imam. Vesel bi bil da v Sloveniji al pa vsaj v Avstriji, Italiji ali na Hrvaškem.
Kaj pa kake truge firme.

Heisenberg ::

uf kjer hoces, mediamarkt ipd.....Tukajle

Bevcan ::

Mogoče se nisem jasno izrazil ampak rabim brezžično tipkovnico zraven katere ni priložena miška, ker se mi neumno zdi stran metat eno miško ko pa bi moral ceneje dobiti samo tipkovnico.

Heisenberg ::

saj sem te razumel,
pa se link sem ti dal...
drugace pa pojdi v trgovine, skoraj povsot majo to

Bevcan ::

Sori ampak pri linku ki si mi ga dal in v trgovinah je povsot zraven tipkovnice tudi miška.

LoneWolf ::

V Big Bang-u v BTC Lj so imeli se par dni nazaj kar lepo izbiro Logitechovih tipkovnic, tudi brezzicnih in brez misk (npr. Internet Navigator (SE) Cordless).

boštjan ::

saj lahko miško pol prodaš8-)

Bevcan ::

Miške se pol ne da prodat ker imata s tipkovnico skupen sprejemnik.

boštjan ::

šit pa res,my mistake

AtaStrumf ::

Ja sej lahk tastaro proda, ampak tu vedno zgubljaš denar, pa brezvezen del maš. Tudi sam bi rabil samo tipkovnico, ker miške ne mislim prodajat ker je zakon, pa še darilo je bila, pa se ne spodobi.

Bevcan ::

Ampak "tastara" je mx 700 pa jo nebi prodajou, je bla tud darilo. Zdej pa ful grdo zgleda k mam ful hudo miš, pa eno bedno tipkovnico na kablu pa bi mel že brezžično tipkovnico.

boštjan ::

če maš veliki monitor(19") se splača brezžična,drugač,po moje, pa ne.logitech tipkovnico pa že tudi za 5k dobiš.

akulp ::

Lool:) In kaj ma zdej velikost monitorja z tem a človek rabi brezžićno topk. ali ne??

Jest sm tud iskal sam tipkovnico od Logitecha..tisto črno...pa ni šans dobit.

Edina možnost: če maš veze v kakšni firmi ti oni lahko dajo tippkovnico z recieverjem ti pa njim daš sovj reciever k ga oni lahko potem prodajo s tisto miško k je ostala od kompleta. Sam to velja samo če maš miško tud od Logitecha ker recieverji so itak vsi isti....

boštjan ::

kaj ma veze velik monitor in brezžična tastatura?mogoče to da se lahko vsedeš malo bol vstran od monitora,če te oči začnejo bolet al pa kar tako:\ ,kar pri žični ni možno,če ma prekratek kabel.
mislim pa da je brezžična zadeva bolj šminka kot neka korist.

Bevcan ::

Vem da je to bl šminka. Toda včasih comp nesem v dnevno, sprejemnike hočem vgraditi v ohišje. Tako je na računalnik prikljopljen samo še en USB kabel(printer+modem+volan+gamepad na en USB hub) pa vga kabel in elektrika pa kabel za zvočnike kar pomeni izklaplanje "samo" štirih kablov ko računalnik nesem v dnevno pred televizijo, ne pa šestih. Zvočnike sm že tko zrihtu da isklopim sam en kabel.

SisQ ::

V čem ja poteza, da toliko prenašaš komp?


AtaStrumf ::

Brezžičnost je šminka samo za folk brez domišlije. Me prav zanima kako bi ti potegnil kabel od miške iz ene sobe v drugo, ker si prek TV Out-a povezal računalnik z TV-jem. Ne gre, ti kar jaz povem, če pa maš brezžično radijsko pa to kar lepo dela, pa ko gledaš film z postelje je tud fajn za nahiter pojačat/stišat zvok ali pavzo stisnit. Pa sploh je brezžičnost zakon. Dokler sem imel žično se mi je tist kabel vedno nekam zapletal, sedaj pa sem čist svoboden. Če igram recimo letalsko simulacijo in z mišjo gledam okoli (IL-2 Sturmovik) je to dosti lažje z levo roko ker z desno pilotiram (Joystick) in prestavit miš iz desne na levo, medtem ko je povezana na kabel ni vedno tako zelo enostavno. Skratka veliko finih ugodnosti pride od brezžičnosti in tisti, ki še trpite na žici in kuglici bi si naredilo veliko uslugo, če bi si privoščili kaj optičnega in brezrepnega (Logitech). Meni je samo žal da je nisem že prej dobil/kupil.

boštjan ::

saj je cool met,samo je še hudičevo drago>:D

AtaStrumf ::

Cena je relativna stvar,... pa tudi ni to ravno najnovejša stvar, tako da nima smisla čakat, da bojo cene kaj veliko padle. Lahko komu predlagaš za darilo :D.

Bevcan ::

SisQ Računalnik imam na čisto drugem koncu hiše kot TV in tudi če bi potegnil kabel za TV mi miška verjetno nebi vlekla v sobo z računalnikom. Pol pa raj nesem comp v drugo sobo kot pa da krnaprej skačem iz sobe v dnevo ko gledam filme.

SisQ ::

Tudi prav. Vsak ima svoje veselje. :D Brez zamere, vendar ko enkrat film laufa, ne vem kaj še imaš pol za stiskat.
Kakorkoli že, v tvojem primeru je res dobro imet brezžično, se strinjam.


jRk0 ::

jaz to tudi iscem, ker miske brez repa ne zelim met. :) pa se moja MS miska rox:D
You fuck up once, you loose two teeth.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
38295413 (52309) Kr_Edn
»

Brezžična optična miška brez baterij

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
425615 (3847) neres
»

Katera brezžična tipkovnica?

Oddelek: Kaj kupiti
222946 (2367) ddeben
»

Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1087764 (5125) SnakeBite
»

tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
272221 (1767) C_maniak

Več podobnih tem