Forum » Programska oprema » rezanje reklamiz TV posnetka?
rezanje reklamiz TV posnetka?
TejoTT ::
iščem program s katerim bi izrezal reklame. S tv kartico posnamem film pa je polno reklam . kartica snema v mpg(strojno)
Krasno je šlo v virtualdob mod dokler nisem hotel posneti v mpg. lahko edino v avi to pa traja !!! je kakšen program ki mpg dirktno kopira brez kodiranja?
Krasno je šlo v virtualdob mod dokler nisem hotel posneti v mpg. lahko edino v avi to pa traja !!! je kakšen program ki mpg dirktno kopira brez kodiranja?
ja z VirtualDub Mpeg-2 modified lahko odprem, porežem reklame nakar se zatakne ko hočem to posneti.
Jaz bi to posnel nazaj v mpg brez komresiranja - direktno (direct stream copy)- tako kot lahko avi fajle..
Jaz bi to posnel nazaj v mpg brez komresiranja - direktno (direct stream copy)- tako kot lahko avi fajle..
Ja sem našel : www.womble.com Mpeg Video Wizard porežeš reklame posnameš in konec....brez vnovičnega kodiranja........
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljse zajemanje videa na pc?Oddelek: Programska oprema | 2214 (1849) | rimljan |
» | MPEG "seek" problemOddelek: Zvok in slika | 965 (902) | Jackal |
» | DV v mpeg,divx,...Oddelek: Programska oprema | 2008 (1860) | pivmik |
» | filmčki snemani z digitalcem.Kako vstavit zvok?Oddelek: Zvok in slika | 1719 (1530) | CaqKa |
» | Program za DVD format iz Dvix formataOddelek: Sedem umetnosti | 2000 (1761) | metro |