» »

pci fast ethernet (dec 21143) driverji za WIN 98

pci fast ethernet (dec 21143) driverji za WIN 98

MagElan ::

lep pozdrav!
pri postavljanju mreže sem naletel na težave na starem računalniku kjer so instalirani win 98. problem je v driverih za mrežno. mrežna je stara verjetno tak kot računalnik sam, v glavnem ni nova... no in ko hočem namestit gonilnike, dam izbiro izberi s seznama, in izberem pci fast ethernet dec 21143, pa mi reče naj dam notri win98 cd. ga dam in začne z instalacijo. ne traja dolgo ko zahteva neke fajle kot so :
netbeui.vxd
dc21x4.dos
...
nekaj sem jih potegno z neta, nekaj pa sem jih izbral iz mape windows ali windows\system ...
no in zdaj mi piše da nalagalec gonilnikov, NDIS.vxd, NTKERN.VXD, za to napravo ni mogle naložiti gonilnika...
v čem je težava? kako naj namestim te gonilnike? vem da ko sem sam uporabljal win98 nisem imel nikoli teh težav :s
zelo bi bil hvaležen če bi se kdo najdo ki se spozna na to ali ki je naletel na iste težave, in če jih je uspel rešit naj mi svetuje, lepo prosim.
ker sem že drugič pri prijatlih in jim hočem postavit mrežo pa me samo gonilniki zezajo...

btw mreža dela, sem sprobal z win xp - win xp, samo v 98 pa niti gonilnikov ne gre gor dat

hvala in LP
-=MagElan=-

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kje naj dobim te 4 datoteke

Oddelek: Pomoč in nasveti
111466 (1253) ToniT
»

Win 98 WTF?

Oddelek: Operacijski sistemi
61150 (1011) Marabela
»

Nujno pomoč!!!Za popi..... ali kako zgubiš živce z Windows 9x!!!

111167 (969) Modri dirkač
»

Proklet modem!

161769 (1568) su37
»

Gonilniki Genie TV Zoltrix

191242 (1112) Kriko

Več podobnih tem